Tina Kunakey: Αλήθεια, εσείς πόσα γνωρίζετε για τη νέα σύζυγο του Vincent Cassel; (pics)

Η κούκλα σύζυγος του Vincent Cassel θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Tina Kunakey: Αλήθεια, εσείς πόσα γνωρίζετε για τη νέα σύζυγο του Vincent Cassel; (pics)

Ο 52χρονος γοητευτικός ηθοποιός και η 21 έτους Tina, στα τέλη Δεκέμβρη ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και τα νέα αμέσως, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

O Vincent Cassel, ανακοίνωσε πρώτος τα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα βίντεο.

Στο μικρό απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω, ο ηθοποιός φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του, ενώ η Tina Kunakey λάμπει φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι.


https://www.instagram.com/p/BsFxuaLCoO4/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τα νέα όμως, έκανε γνωστά και το μοντέλο μέσα από τον δικό της προσωπικό λογαριασμό. Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, ποζάρει γυμνή κρατώντας μόνο ένα μεγάλο καπέλο κρύβοντας τα επίμαχα σημεία, αφήνοντας μόνο ακάλυπτη την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο Cassel και η Kunakey είναι μαζί από το 2016, όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στη Γαλλία. Ήταν η πρώτη επίσημη σχέση του ηθοποιού μετά το χωρισμό του από τη Monica Bellucci, το 2013. Αυτό αν και είναι το πρώτο παιδί για την Tina, είναι το 3ο για τον 52χρονο, καθώς έχει δύο κόρες, τη 14χρονη Deva και την 8χρονη Léonie.

Ποια είναι η Tina Kunakey;

tinakunakey 43079342 1252224321586485 6244882666428800015 n

Η αλήθεια είναι ότι είναι μια υπέροχη και πολύ όμορφη γυναίκα. Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1997 στην Toulouse και από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να κάνει καριέρα στο modeling. Μια μέρα, ενώ έκανε surf, μια εταιρία την προσέγγισε και της ζήτησε να κάνει μια φωτογράφιση με ρούχα του surf. Εκείνη δέχτηκε και έκτοτε μεγάλες εταιρίες όπως, Roxy, Billabong και Quicksilver την ήθελαν στις φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, ήξερε ότι μπορούσε να καταφέρει περισσότερα, έτσι μετακόμισε στη Μαδρίτη, αφοσιώθηκε στις σπουδές της και άρχισε να δουλεύει παράλληλα ως μοντέλο. Οι γονείς της την ενθάρρυναν στις αποφάσεις της και υποστήριζαν κάθε βήμα που έκανε.

Το 2016 εμφανίστηκε στο videoclip Danje και αργότερα στο βίντεο Belinda, ένα τραγούδι του M.Pokora που μόλις κυκλοφόρησε τον Οκτωβρίου του 2016 έγινε ανάρπαστο στο YouTube με πάνω από 22.000.000 views. Αυτές οι δύο εμφανίσεις της, στάθηκαν αφορμή να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο και κάπως έτσι άρχισε η καριέρα της να εκτοξεύεται.



Περιοδικά όπως το ιταλικό Marie-Claire, το Grazia και η ιταλική Vogue, την έβαλαν στα εξώφυλλά τους και περίπου την ίδια εποχή άρχισε να γίνεται γνωστή και η σχέση της με τον βραβευμένο Γάλλο ηθοποιό, Vincent Cassel.

Η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο και η Tina έγινε ακόμη πιο δημοφιλής. Το ζευγάρι λίγο καιρό αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί για το ιταλικό Vanity Fair.

Τόσο η Tina όσο και ο Cassel ανανεώνουν καθημερινά τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Δείτε στιγμές τους στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved