Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της Μελίνα μεγάλωσε και δείτε τι αποκάλυψε on camera (vid & pics)

H κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η Μελίνα μεγάλωσε και είναι μία κούκλα! 

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της Μελίνα μεγάλωσε και δείτε τι αποκάλυψε on camera (vid & pics)

Σε λίγες μέρες γίνεται 15 χρονών και είναι ένα πανύψηλο κορίτσι, μάλιστα έχει περάσει στο ύψος και τη μαμά της. Η Μελίνα είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά και κομψή σιλουέτα!

Πρόσφατα μαμά και κόρη βγήκαν μαζί και παρευρέθησαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» που πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού.

Η Δέσποινα ανέφερε στους δημοσιογράφους για την έξοδο με την κόρη της: «Ήρθα με το Μελινάκι μου, ήθελε πολύ να δει αυτή την παράσταση. Της το είχα υποσχεθεί ότι θα πάμε στην επίσημη… Έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα πια, της παίρνω τα ρούχα και παίρνει τα δικά μου».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει ότι η κόρη της έχει απίστευτη φωνή. Συγκεκριμένα είχε τονίσει στο περιοδικό People:«Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της...»

Δείτε τι είπε η Δέσποινα Βανδή για την έξοδο με την κόρη της και φωτογραφίες της περήφανης μαμάς με την πανέμορφη Μελίνα της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved