Όταν η μέρα της δεν είναι και η καλύτερη, υπενθυμίζει στον εαυτό της τρία πράγματα (pics)

Η Stephanie δεν διαφέρει πολύ από όλες τις μαμάδες του κόσμου.

Όταν η μέρα της δεν είναι και η καλύτερη, υπενθυμίζει στον εαυτό της τρία πράγματα (pics)

Έχει δύο παιδιά και το 24ωρο δεν είναι ποτέ αρκετό για να τα προλάβει όλα. Δουλειά, σπίτι, υποχρεώσεις είναι το τρίπτυχο της ημέρας της. Αυτό άλλωστε δεν είναι και των περισσότερων μαμάδων;

Όμως και οι μαμάδες είναι άνθρωποι και οι αντοχές τους δεν είναι ανεξάντλητες. Έχουν τις «μαύρες» τους, τις «κλειστές» τους, και συχνά νοιώθουν οι πιο άσχημες του κόσμου.

Κάτι τέτοιες μέρες λοιπόν, η Stephanie, υπενθυμίζει στον εαυτό της -αλλά και σε όλες μας -τα εξής απλά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα :

Να θυμάσαι ότι:

  • είσαι εκπληκτική
  • είσαι δυνατή
  • σε αγαπάνε

Η Stephanie συχνά χρησιμοποιεί το χιούμορ για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες φάσεις της μητρότητας και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram.

Όπως τονίζει η ίδια στo blog της - αποτελεί άλλωστε κοινή παραδοχή- όλες οι μαμάδες θα πρέπει να διασφαλίσουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, κάνοντας πράγματα που τις ευχαριστούν. Θα πρέπει να βρουν τρόπο να γίνει η ζωή τους ευκολότερη ώστε να έχουν λιγότερο άγχος και περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσουν τα πράγματα που θα τις βοηθήσουν να νιώσουν πραγματικά καλύτερα.

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς βιώνει την καθημερινότητα με τα παιδιά της η Stephanie.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved