Φωτογράφισε τον γιο της στη μπανιέρα και το Instagram «έλιωσε» (pics)

Ο μικρούλης είναι γλύκας!

Φωτογράφισε τον γιο της στη μπανιέρα και το Instagram «έλιωσε» (pics)

Οι φωτογραφίες της μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι! Αυτό διαπιστώνει κανείς μόλις ρίξει μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Εξάλλου, όλη της η ζωή είναι τα πέντε της παιδιά (ναι, ναι, πέντε παιδιά) και η ζωή της περιστρέφεται γύρω από εκείνα. Αυτός που τραβά ωστόσο τα βλέμματα δεν είναι άλλος από τον βενιαμίν της οικογένειας, River. Που ήρθε στον κόσμο πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου 2016.

Τότε οι θαυμαστές του συζύγου της Jools, Jamie Oliver, τρελάθηκαν στην κυριολεξία με το νέο μέλος της οικογένειά τους. Μάλιστα πρόκειται για έναν μικρό σταρ του Instagram τα τελευταία χρόνια και οι φωτογραφίες του μαζεύουν χιλιάδες likes κάθε φορά και δεκάδες σχόλια.

Το ίδιο συνέβη και με τη χθεσινή του φωτογραφία. Ο μικρός River είναι στην μπανιέρα του σπιτιού τους και απολαμβάνει το απογευματινό του μπανάκι. «Όλα μπαίνουν στη μπανιέρα... ακόμη και ο νιπτήρας της κουζίνας», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία, με τους διαδικτυακούς της φίλους να καταλαβαίνουν απόλυτα το χάος της μητρότητας που ζει. Δεν είναι και λίγο να μεγαλώνεις 5 παιδιά.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, έχουν υπάρξει και άλλες φωτογραφίες στο παρελθόν που έχουν κάνει θραύση στο Instagram, μια από αυτές είναι και εκείνη που δείχνει την ίδια τη Jools στη μπανιέρα με τον μικρότερο γιο της, ενώ εκείνος πιπιλά το δάχτυλό του. Στη φωτογραφία μπορεί να φαίνεται ότι θηλάζει, αλλά τα φαινόμενα... απατούν!

Το πιπίλισμα του δαχτύλου, είναι μια συνήθεια που έχει από πολύ μικρός και σχεδόν στις περισσότερες φωτογραφίες τους, απαθανατίζεται πάντα με τον αντίχειρα στο στόμα.

Δείτε τις πιο γλυκές φωτογραφίες του μικρού River, στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved