Αυτός είναι τελικά ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της JonBenet Ramsey (pics)

Αυτός είναι ο δολοφόνος της και όχι δεν είναι πρόσωπο της οικογένειάς της!

Αυτός είναι τελικά ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της JonBenet Ramsey (pics)

Ο θάνατος της JonBenét Ramsey το 1996 ήταν μία από τις πιο γνωστές ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Ένα πανέμορφο κορίτσι, που έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και είχε κερδίσει αρκετά βραβεία βρέθηκε δολοφονημένο στο υπόγειο του σπιτιού του στο Colorado.

Είκοσι δύο χρόνια μετά και κανένας δεν έχει κατηγορηθεί για το θάνατο της 6χρονης. Αλλά σήμερα, υπάρχουν στοιχεία που μάλλον δείχνουν ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή και δεν είναι κανένας από την οικογένειά της.

jonbenet RAMSEY DOLOFONIA 2

Σύμφωνα με τη The Daily Mail, ο 54χρονος παιδόφιλος Gary Oliva, παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη JonBenét.

Ο Oliva έστειλε κάποια γράμματα στον παλιό συμμαθητή του και μουσικό παραγωγό Michael Vail μέσα από τη φυλακή, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης 10 ετών μετά από κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας.

Σε ένα από αυτά τα γράμματα γράφει απελπισμένα:
«Ποτέ δεν αγάπησα κανέναν περισσότερο όπως αγάπησα την JonBenét και όμως την άφησα να γλιστρήσει βλέποντας τη να πεθαίνει. Ήταν απλά ένα ατύχημα. Σε παρακαλώ πίστεψέ με. Δεν ήταν σαν τα άλλα παιδιά. Σε παρακαλώ μην με μισήσεις. Λυπάμαι πολύ, είμαι σατανικός και κάνω κακό σε παιδιά. Η JonBenét πραγματικά με άλλαξε και έδιωξε όλη την κακία από μέσα μου. Απλά και μόνο κοιτάζοντας το όμορφο πρόσωπό της, το λαμπερό της δέρμα και το θεϊκό σώμα της, συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος, με το να βλάπτω άλλα παιδιά. Κι όμως έχασε τη ζωή της από ατύχημα και ήταν δικό μου φταίξιμο!».

jonbenet RAMSEY DOLOFONIA 9

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα γράμματά του -μαζί και αυτό- έχουν φτάσει στα χέρια της αστυνομίας του Colorado, όπου πλέον έχουν αναλάβει την υπόθεση, θέλοντας να εξακριβώσουν αν πρόκειται για πραγματική ομολογία ή λόγια που θέλουν να του δώσουν παραπάνω δημοσιότητα.

πηγή φωτογραφιών: Instagram/justiceforjonbenet

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved