Αναστασία Ρουβά: Η κόρη του Σάκη και της Κάτιας μεγάλωσε - Δείτε φωτογραφίες της (pics)

Η δεκάχρονη πια Αναστασία Ρουβά, είναι μια κούκλα και μοιάζει πολύ στη μαμά της!

Αναστασία Ρουβά: Η κόρη του Σάκη και της Κάτιας μεγάλωσε - Δείτε φωτογραφίες της (pics)

Ήταν το 2003 όταν για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ, η Κάτια Ζυγούλη χαστούκισε τον Σάκη Ρουβά. Έκτοτε το ζευγάρι είναι μαζί και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Πρώτος καρπός του έρωτα αυτού, ήταν η Αναστασία, που ήρθε στον κόσμο 5 χρόνια μετά το περιβόητο χαστούκι και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία της μικρούλας. Βλέπετε δεν ήταν και λίγο να έχεις μια αποκλειστική φωτογραφία από το μωρό του Σάκη και της Κάτιας.

Το ζευγάρι όμως ήταν ξεκάθαρο απέναντι στους δημοσιογράφους και ζήτησε από όλους να σεβαστούν την απόφασή τους να μη φωτογραφίσουν την κόρη τους (το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά μέχρι και σήμερα).

Πλέον μόνο το ζευγάρι δημοσιεύει φωτογραφίες όχι μόνο της Αναστασίας αλλά και των άλλων τριών παιδιών που έχει. Του Αλέξανδρου, τη Αριάδνης και του μικρού Απόλλωνα.

Η Αναστασία όμως, όσο και να μεγαλώσει πάντα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Όπως και να έχει είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και πλέον έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.

Το βλέμμα, το χαμόγελο, τα μάτια θυμίζουν ξεκάθαρα περισσότερο την Κάτια Ζυγούλη. Πόσο όμως έχει μεγαλώσει η Αναστασία;

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της ήρθε από τη μαμά Κάτια, που πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε φωτογραφία της μεγαλύτερης κόρης της στο Instagram, δείχνοντάς τη ντυμένη ως Frida Kahlo. Η φωτογραφία αμέσως μάζεψε πάνω από 28.000 likes και αρκετά σχόλια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πόσο έχει μεγαλώσει η Αναστασία μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved