Βάσω Κολλιδά: Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο και εντυπωσιακό της σπίτι (pics)

Έχουμε δει το σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου, της Αθηνάς Οικονομάκου, της Τατιάνας Στεφανίδου... της Βάσως Κολλιδά όμως;

 

Βάσω Κολλιδά: Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο και εντυπωσιακό της σπίτι (pics)

Η Βάσω Κολλιδά είναι μια υπέροχη μαμά που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μόνο και μόνο για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην φροντίδα των παιδιών της!

Καθημερινά η ίδια ανανεώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με δικές της φωτογραφίες, όσο και με φωτογραφίες από τις καθημερινές στιγμές που περνά με τα παιδιά της μέσα και έξω από το σπίτι.

Το σπίτι της βρίσκεται στο Μπραχάμι και ήταν το πατρικό της. Με τη βοήθεια του συζύγου της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, το 2011 άρχισε να το αλλάζει σιγά - σιγά και να το διακοσμεί σύμφωνα με το δικό της γούστο. Το χρώμα που κυριαρχεί τόσο στο σαλόνι όσο και την κουζίνα του σπιτιού, το παιδικό δωμάτιο ή το υπνοδωμάτιό της; Το λευκό, ενώ σε κάποιους τοίχους διακρίνει κανείς, το γκρι χρώμα.

«Συζήσαμε και αρχίσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας σταδιακά έτσι όπως το θέλαμε. Αλλάξαμε το χρώμα στους τοίχους και αγοράσαμε τα έπιπλα που μας άρεσαν. Ωστόσο, έχω κρατήσει αρκετά οικογενειακά ενθύμια τα οποία μεταποίησα», είχε πει η Βάσω Κολλιδά στο περιοδικό ΟΚ, πριν μερικά χρόνια.

Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε και έζησε υπέροχες και ευτυχισμένες στιγμές. Αυτό θέλει να συμβεί και με τα παιδιά της. Να μεγαλώσουν στο σπίτι όπου μεγάλωσε η ίδια, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις και εικόνες που θα τα συντροφεύουν για πάντα!

Δείτε το υπέροχο σπίτι της, μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved