Έγκυος με στιλ! Η Τζένη Θεωνά στις ωραιότερες εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Λαμπερή και όμορφη ακόμη και στην εγκυμοσύνη της!

Έγκυος με στιλ! Η Τζένη Θεωνά στις ωραιότερες εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Η Τζένη Θεωνά διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Πρόκειται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Το ζευγάρι είναι εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί και πάντα φρόντιζε να περνά απαρατήρητο χωρίς να δίνει τροφή για σχόλια στα Μέσα. Πριν λίγους μήνες η όμορφη ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη, ήρεμη και αισιόδοξη για αυτή την εγκυμοσύνη, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, καθώς πρόκειται για μία πολύ όμορφη περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, το ζευγάρι τον τελευταίο έναν χρόνο συγκατοικεί σε ένα διαμέρισμα στου Παπάγου. Μάλιστα, μόλις λίγους μήνες μετά τη συγκατοίκησή τους, η ηθοποιός διαπίστωσε πως είναι έγκυος.

Μέχρι να έρθει η στιγμή της γέννησης του γιου τους, η όμορφη Τζένη θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και θα προετοιμάζεται μαζί με τον σύντροφό της για να υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρίγκιπά της.

Όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύει -αν όχι και συχνά- φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, βάζοντάς τον εαυτό της στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες εγκυμονούσες Ελληνίδες διάσημες. Όλους αυτούς τους μήνες, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν έχει χάσει καθόλου από την ενέργεια και τη θετική αύρα που τη διακρίνει.

Το στιλ της είναι αξιοζήλευτο και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει είναι κομψά outfits που θα μπορούσε να φορέσει κάθε εγκυμονούσα μέλλουσα μαμά.

Δείτε τις εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Instagram/JennyTheona

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved