Ελένη Μενεγάκη: Οι 7 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον Άγγελο (pics)

Για την Ελένη θα είναι πάντα το μωρό της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι 7 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον Άγγελο (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόμαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

Τότε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πιο συγκεκριμένα όταν ήταν 6 μηνών, έκανε μια φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό. Τη φωτογραφία είχε δείξει και είχε σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της το 2010 «Καφές με την Ελένη μιλώντας για μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής της: «Αυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε ίσως μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γεννάω. Της είπα πως δεν γεννάω και ότι απλά έχει μεγαλώσει λίγο η κοιλιά μου στο εξώφυλλο. Πρώτο παιδί δεν φουσκώνει η κοιλιά αμέσως, φουσκώνει απότομα».

egkyos h eleni menegaki

Πλέον η Ελένη είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και όπως όλες οι μαμάδες έτσι και εκείνη δεν ξεχωρίζει την αγάπη της για εκείνα. Είναι δοτική και κάνει ο,τιδήποτε περνά από το χέρι της για να είναι πάνω απ' όλα ευτυχισμένα και δεμένα μεταξύ τους.

Η ίδια είναι αρκετά προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άγγελο, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη μικρή Μαρίνα. Δεν θέλει τα παιδιά της να εκτίθενται στη δημοσιότητα, καθώς θέλει να έχουν μια φυσιολογική ζωή όπως όλα τα παιδιά. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν επιτρέπει να φωτογραφίζουν τα παιδιά της και μάλιστα χωρίς την άδειά της, ειδικά τώρα που μεγαλώνουν.

Η Ελένη έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο πάντα όμως κρύβοντας τα πρόσωπά τους, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχουν μεγαλώσει μέσα από όμορφες οικογενειακές στιγμές και εξορμήσεις.

Από αυτές τις φωτογραφίες δεν λείπει και ο γιος της Άγγελος. Αν και θα σας φανεί περίεργο, η Ελένη έχει δημοσιεύσει μόνο 7 φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον γιο της Άγγελο, με πιο πρόσφατη εκείνη που τον δείχνει μωρό. Με αυτή τη φωτογραφία του ευχήθηκε φέτος «Χρόνια πολλά» με αφορμή τα 16α γενέθλιά του.

elenimenegaki 46014674 333715600692766 4189853598190046151 n

Θυμάστε όμως, ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τον Άγγελο; Η πρώτη φωτογραφία του Άγγελου, δημοσιεύτηκε το 2012, όταν ακόμη η Ελένη δεν ανανέωνε τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εμείς μπήκαμε στο προφίλ της και βρήκαμε και τις 7 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον Άγγελο και σας τις θυμίζουμε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved