Μάικλ Τζόρνταν: Η αγωγή για την πατρότητα ενός 16χρονου αγοριού και η απόφαση του δικαστηρίου

Πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων πρόκειται να πληρώσει η γυναίκα η οποία ψευδώς (όπως αποδείχτηκε) υποστήριξε πως ο άλλοτε άσος του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν ήταν πατέρας του 16χρονου σήμερα γιου της.

Μάικλ Τζόρνταν: Η αγωγή για την πατρότητα ενός 16χρονου αγοριού και η απόφαση του δικαστηρίου

Ο λόγος για την Πάμελα Σμιθ, η οποία είχε κυνηγήσει δικαστικά τον Τζόρνταν υποστηρίζοντας πως ήταν ο πατέρας του παιδιού της.

Η Σμιθ ισχυρίστηκε πως είχε ερωτική σχέση με τον διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα το 1995 και πως απέκτησε τον γιο της τότε. Μόνο που ο δικηγόρος του Τζόρνταν διαπίστωσε πως στα στοιχεία του διαζυγίου της Σμιθ από τον πρώην σύζυγό της, ο γιος της αναφερόταν ως παιδί του.

Έτσι η Σμιθ αναγκάστηκε να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Τζόρνταν και τώρα εκείνος ζητά να πληρώσει αυτή η γυναίκα για όλα όσα πέρασε ο ίδιος όσο διάστημα επέμενε η Σμιθ στους ισχυρισμούς της.

Τελικά, το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς του Τζόρνταν και η Πάμελα Σμιθ πρόκειται να πληρώσει περίπου 10.000 δολάρια για τα έξοδα που έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώνουν στον θρύλο του ΝΒΑ ένα παιδί. Η πρώην σύντροφός του Κάρλα Νάφελ είχε υποστηρίξει το ίδιο, επειδή διατηρούσαν σχέση το 1991. Τελικά με τεστ DNA διαπιστώθηκε πως ούτε αυτό το παιδί ήταν δικό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved