Mary Poppins: Ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα του πάρτι σας (pics)

Η Mary Poppins είναι η πιο αγαπημένη ιπτάμενη νταντά μικρών και μεγάλων!

Mary Poppins: Ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα του πάρτι σας  (pics)

Το μιούζικαλ φαντασίας «Mary Poppins», μια παραγωγή του Walt Disney (1964), με πρωταγωνίστρια την Julie Andrews ήταν υποψήφιοo για 13 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε 5 βραβεία, χαρίζοντας το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην Andrews στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση.

Η Mary Poppins κατεβαίνει από τον ουρανό και με τη βοήθεια της μαγικής της ομπρέλας προσγειώνεται στην είσοδο της οικίας Μπανκς όπου και αναλαμβάνει τη θέση της γκουβερνάντας δημιουργώντας έναν μαγικό κόσμο τόσο για τα παιδιά της οικογένειας όσο και για τους θεατές της ταινίας!

Το 2018 η Mary Poppins επέστρεψε με τη μορφή της Emily Blunt κερδίζοντας πάλι το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων της φίλων.

Η ιπτάμενη νταντά με τη μαγική ομπρέλα μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ωραία ιδέα να διακοσμήσετε μπισκότα που θα φτιάξετε οι ίδιες και να τα προσφέρετε στις φίλες σας ή σε ένα παιδικό πάρτι.

Φυσικά μην ξεχάσετε να ζητήσετε από τα παιδιά να σας βοηθήσουν σε όλη τη διαδικασία. Είναι σίγουρα κάτι που πάντα το χαίρονται!

Δείτε στις φωτογραφίες ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τα μπισκότα σας με θέμα τη Mary Poppins.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #marypoppinscookies

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved