Μαμά αποτυπώνει σε φωτογραφίες τη μοναδική σχέση του γιου της με τις γάτες (pics)

Οι φωτογραφίες του παιδιού της με τις γάτες της οικογένειας είναι μοναδικής ομορφιάς.

Μαμά αποτυπώνει σε φωτογραφίες τη μοναδική σχέση του γιου της με τις γάτες (pics)

Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος της, η Ιwona Podlasinska άρχισε να τον φωτογραφίζει σε διάφορες καθημερινές στιγμές. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της ως φωτογράφος που της άλλαξε τη ζωή.

Μέσω της φωτογραφίας έγινε πιο παρατηρητική και εστίαζε ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα ή δεν της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Όπως ο όμορφος δεσμός που άρχισε να αναπτύσσεται ανάμεσα στο γιο της και τις γάτες.

«Έχουμε πολλές γάτες. Μία μένει μαζί μας στο σπίτι, και οι υπόλοιπες στο υπόστεγο.Δεν πήραμε καμία από αυτές. Λένε ότι ο ιδιοκτήτης δεν επιλέγει τη γάτα του, αλλά η γάτα επιλέγει τον ιδιοκτήτη.

Και στην περίπτωσή μας, αυτό είναι αλήθεια. Αυτές οι γάτες φοβούνται τα περισσότερα παιδιά, αλλά όχι τον μικρότερό μου. Ίσως αυτό οφείλεται στην ευγενή φυσιογνωμία του.

Για έναν φωτογράφο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τραβήξει φωτογραφίες παιδιών με γάτες γιατί κανένας τους δεν είναι πρόθυμος να ποζάρει. Το μυστικό αυτών των φωτογραφιών είναι η υπομονή και η παρατήρηση. Κρατώ τη φωτογραφική μηχανή μου έτοιμη να συλλάβει τις πιο μαγικές στιγμές αυτού του πανέμορφου δεσμού», αναφέρει η Ιwona Podlasinska.

Και η αλήθεια είναι ότι τα έχει καταφέρει περίφημα.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved