Όσα στοιχήματα και να βάλετε δεν θα βρείτε ποια είναι η τραγουδίστρια στη φωτογραφία (pic)

Με μια παιδική της φωτογραφία ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρότερη αδερφή της!

Όσα στοιχήματα και να βάλετε δεν θα βρείτε ποια είναι η τραγουδίστρια στη φωτογραφία (pic)

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια με μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μικρότερη αδερφή της και τόσο τα σχόλια όσο και τα likes έπεσαν βροχή!

«Χρόνια πολλά στη μικρότερη αδερφή μου», σχολίασε η 76χρονη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτω από τη φωτογραφία.

Ποια όμως είναι η βραβευμένη τραγουδίστρια; Όσα στοιχήματα και αν βάλετε σίγουρα με δυσκολία θα τη βρείτε.

Η Barbara Streisand, που πρόσφατα έγινε γιαγιά, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1942 και εκτός από τραγουδίστρια είναι ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης.

barbrastreisand 13731169 303688589972964 577556688 n

Έχει βραβευτεί με δύο βραβεία Όσκαρ (ένα Α' Γυναικείου Ρόλου κι ένα Καλύτερου Τραγουδιού), οχτώ Βραβεία Γκράμι, πέντε Βραβεία Έμμυ, ένα ειδικό Βραβείο Τόνυ, βραβείο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και βραβείο Peabody και είναι μίας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει Όσκαρ, Έμμυ, Γκράμι και Βραβείο Τόνι.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνες στη μοντέρνα ιστορία της καλλιτεχνικής βιομηχανίας με πωλήσεις πάνω από 71,5 εκατομμύρια δίσκους στις Ηνωμένες Πολιτείες και 140 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις γυναίκα καλλιτέχνης στη λίστα των Μεγαλύτερων σε Πωλήσεις Καλλιτεχνών της RIAA, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται μέσα στο top 10 και η μόνη καλλιτέχνης εκτός της σκηνής του ροκ. Μαζί με τον Φρανκ Σινάτρα, τη Σερ και τη Σίρλεϊ Τζόουνς, μοιράζεται τη διάκριση να έχει βραβευτεί με Όσκαρ υποκριτικής και να έχει φτάσει στην κορυφή του U.S. Billboard Hot 100 chart.

Σύμφωνα με την RIAA, η Barbra κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερους δίσκους στο τοπ 10 από όλες τις γυναίκες καλλιτέχνες - σύνολο 32 από το 1963. Συνολικά έχει 51 χρυσούς δίσκους, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της!

πηγή φωτογραφιών: Instagram/Barbra Streisand

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved