Πολυδερόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με τους κούκλους αδερφούς του "δολοφόνου" του Τατουάζ (vid & pics)

O Νίκος Πολυδερόπουλος, ο serial killer της πετυχημένης σειράς “Το Τατουάζ” έχει τρία αδέρφια, τον Παντελή, τον Πάρη και τον Παναγιώτη!

Πολυδερόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με τους κούκλους αδερφούς του "δολοφόνου" του Τατουάζ (vid & pics)

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το “Μπρούσκο” στον ΑΝΤ1 και τώρα υποδύεται τον δολοφόνο στο “Τατουάζ”! Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος έχει τρεις αδερφούς και μοιάζουν αρκετά!

Ο Νίκος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του “Γεννηθήκαμε σε ένα χωριό της Πάτρας, το Μαζαράκι, όπου και περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια ελεύθερα, με μπάλα, κρυφτό, χωρίς κινητά, μόνο με ένα Sega – που κι αυτό το βρίσκαμε ανούσιο γιατί προτιμούσαμε να βγούμε έξω, να παίξουμε και να τρέξουμε. Όταν ήμουν τριών, γεννήθηκε ο Πάρης. Περίμενα έναν αδελφό -τον οποίο η μητέρα μου λέει ότι ζήλευα τότε- και μου ήρθαν τρεις τελικά!”

Και μπορεί να είναι σκορπισμένοι σε Αθήνα και Πάτρα όμως κάθε μέρα επικοινωνούν. Ο Νίκος μάλιστα είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town της Κύπρου πως έχουν ένα ομαδικό group στο whats app με τίτλο «Οικογένεια», όπου κάθε βράδυ, η μαμά τους θα στείλει “Καληνύχτα” και θα πρέπει και εκείνοι με τη σειρά τους να στείλουν “Καληνύχτα” και μια selfie ο καθένας από όπου κι αν είναι…

Ο ηθοποιός πάντα στις συνεντεύξεις του μιλά με τρυφερά λόγια για τους κούκλους αδερφούς του και δημοσιεύει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και υπογραμμίζει: “Τα αδέρφια μου, η ζωή μου όλη”!

Ο Νίκος είχε μία αντιδραστική εφηβεία, ένα κρυφό όνειρο που οι γονείς του δεν ενέκριναν, αργότερα μεγαλώνοντας έπαθε μία μεγάλη οικονομική καταστροφή, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, και σκόρπιες δουλειές σε οικοδομή και θέατρα, όμως πια είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τα τρία αδέρφια του και την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved