Αυτές οι φωτογραφίες των μικρών παιδιών με τα γιγάντια σκυλιά τους είναι απλώς… φανταστικές! (pics)

Ο Andy Seliverstoff, φωτογράφος με έδρα την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, είναι 100% σίγουρος ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Και των παιδιών!

Αυτές οι φωτογραφίες των μικρών παιδιών με τα γιγάντια σκυλιά τους είναι απλώς… φανταστικές! (pics)

Πριν από 25 χρόνια ένας μακρυμάλλης σκύλος του Αγίου Βερνάρδου ήρθε στη ζωή του Andy και τότε άρχισε η αγάπη του για τα μεγάλα σκυλιά.

Όταν καλοί φίλοι ζήτησαν από τον Andy να φωτογραφίσει τη κόρη τους δύο ετών, εμφανίστηκαν στο πάρκο με το Μεγάλο Δανό τους. Ενθουσιασμένος από τη σχέση μεταξύ της μικροσκοπικής Αλίκης και του γιγαντιαίου Σον, ο Andy αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη φωτογράφιση αυτή. Όταν ο Andy δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook, ανακάλυψε ότι πολλοί άνθρωποι μαγεύτηκαν από τις φωτογραφίες του!

Έτσι γεννήθηκε μια σειρά φωτογραφιών «Little Kids and Their Big Dogs» που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2017. Φέτος ο φωτογράφος από τη Ρωσία κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό ημερολόγιο για τη νέα χρονιά με φωτογραφίες μεγάλόσωμων σκύλων με τους μικρούς τους φίλους.

Ο Andy ελπίζει ότι οι φωτογραφίες του μεταφέρουν αυτό το σημαντικό μήνυμα: Η αγάπη για τα σκυλιά και τα παιδιά κάνει τους ανθρώπους πιο φιλικούς!

Δείτε τις φωτογραφίες του όπως τις δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved