Kelly LeVeque: 5 tips αυτο-φροντίδας για νέες μητέρες από τη σύμβουλο ευεξίας των διασήμων (pics)

Η Kelly LeVeque συμβουλεύει τη Jessica Alba, την Jennifer Garner και τη Molly Sims  και ενθαρρύνει όλες τις νέες μητέρες να κάνουν μικρές αλλαγές στη ζωή τους για να αναπτύξουν βιώσιμες συνήθειες για να ζήσουν μια υγιή και ισορροπημένη ζωή.

Kelly LeVeque: 5 tips αυτο-φροντίδας για νέες μητέρες από τη σύμβουλο ευεξίας των διασήμων (pics)

Η LeVeque, που είναι ολιστική διατροφολόγος, εμπειρογνώμονας ευεξίας και υγείας των διασημοτήτων, συμβουλεύει τις νέες μαμάδες σχετικά με μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας εξακολουθούν να αποτελούν προτεραιότητα σας ακόμη και τώρα που γίνατε μητέρα.

Έτσι εάν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τον εαυτό σας, εξ αιτία του ερχομού του μωρού, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε πιο δυνατή και καλύτερα από ποτέ!

Βάλτε στο καθημερινό διαιτολόγιό σας ένα πράσινο Smoothie
«Βοηθάει στην πρόληψη πρωτεϊνών, λιπών και ινών απαραίτητων για την ισορροπία του οργανισμού. Έτσι και αν ακόμα αργήσω να φάω το μεσημεριανό μου γεύμα με κρατά σε διατροφική ισορροπία», λέει η διατροφολόγος.

Κάνετε τον προσωπικό σας χρόνο οικογενειακή υπόθεση
Εάν τα παιδιά σας δεν σας αφήνουν να έχετε τον δικό σας χρόνο ενσωματώστε τα στην προσωπική σας ρουτίνα με μικρούς τρόπους. «Για παράδειγμα», λέει η Kelly, «λατρεύω το μπάνιο και το ίδιο και ο γιος μου Sebastian. Οπότε αντί να χάσω την προσωπική μου ρουτίνα τον παίρνω μαζί μου στο μπάνιο. Αναμιγνύω τα αιθέρια έλαιά μου μαζί με το παιδικό αφρόλουτρο και έτσι είμαστε και οι δύο πιο χαλαροί και έτοιμοι για ύπνο!».

Βγείτε για περπάτημα
Η Kelly προτείνει να προσπαθήσετε να πάρει το μωρό σας ένα υπνάκο την ημέρα στο καροτσάκι. «Κάτι τέτοιο θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από το σπίτι και να περπατήσετε. Έτσι και θα ασκηθείτε και θα αποφύγετε το να… τρελαθείτε από την κλεισούρα ειδικά τις πρώτες εβδομάδες!».

Πάρτε συμπληρώματα διατροφής
«Ξεκινήστε απλά να παίρνετε τα συμπληρώματα σας με ένα μεγάλο ποτήρι νερό», συστήνει η Kelly. «Ως μητέρα που θηλάζει, δίνω προτεραιότητα σε προβιοτικά, προγεννητική πολυβιταμίνη και σε ωμέγα-3, επειδή γνωρίζω ότι τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται μέσω του μητρικού γάλακτος».

Η Kelly LeVeque είναι και η ίδια μητέρα.

Δείτε φωτογραφίες με το σύζυγό της Chris και τον μόλις 4 μηνών γιό τους Sebastian Dume όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: POPSUGAR

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved