Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές με την οικογένειά της - Τι αποκάλυψε (vid & pics)

H Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να περάσει με την οικογένειά της τις μέρες των γιορτών σε εξωτικό προορισμό και σίγουρα η Πρωτοχρονιά θα της μείνει αξέχαστη!

Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές με την οικογένειά της - Τι αποκάλυψε (vid & pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα σε εξωτικό προορισμό, ενώ ο γιος της, Άγγελος έκανε γιορτές με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

H Ελένη πέρασε μοναδικές στιγμές με τους δικούς της. Έκανε παραπέντε για πρώτη φορά από μία εντυπωσιακή πλαγιά και δημοσίευσε το πρώτο instastory της με τη βοήθεια φυσικά της Λάουρας! Η παρουσιάστρια δοκίμασε τα όριά της κάνοντας ένα extreme sport! «Ήταν η πρώτη μου φορά. Πρώτα ουρλιάζω και μετά γελάω», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο στο instagram story της.

Η Ελένη στην πρώτη live εκπομπή της για το 2019 μίλησε για αυτή την εμπειρία που έζησε στις διακοπές της: «Όλα αυτά που δεν κάνω εγώ ποτέ… Έχω έναν άνθρωπο που ξεμυαλίζει τα παιδιά! Την πρώτη μέρα πήγε μόνος του. Μετά πάει η Λάουρα το κάνει, η Βαλέρια μου κάνει “Αν το κάνεις εσύ μαμά θα το κάνω κι εγώ…” Γιατί παιδάκι μου της είπα...». Και πρόσθεσε: «Σε δένουν και σου λένε μόλις δεις το γκρεμό τρέχα! Εγώ τα είδα όλα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω με τίποτα...».

Εκτός από την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ανέβηκε και σε καμήλα με τις κόρες της και τον σύζυγό της και στις διακοπές της έκανε πρώτη φορά yoga και όπως ανέφερε τις άρεσε πολύ και σύντομα θα ξεκινήσει αυτό το είδος γυμναστικής!

Μάλιστα, την ώρα της αλλαγής του χρόνου, δεν δίστασε να μας δώσει μία γεύση από το πώς περνά και πόσο λαμπερή είναι ποστάροντας φωτογραφίες από το ρεβεγιόν!
Η Ελένη απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, δοκίμασε τα όριά της και επέστρεψε ανανεωμένη και αποκάλυψε τα πάντα για τις αξέχαστες διακοπές των γιορτών!

Όσο για το ποιος κέρδισε στο σπίτι της το φλουρί; Η κόρη της, η Βαλέρια!«Στην πρώτη βασιλόπιτα που κόψαμε σε στενό οικογενειακό κύκλο, κέρδισε η Βαλέρια και πολύ χάρηκα, γιατί εμείς στην οικογένειά μου δεν κλέβουμε… σε όποιον τύχει για να ξέρουμε σε ποιον η χρονιά θα είναι γούρικη… » δήλωσε η παρουσιάστρια!


Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι της και όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved