Είναι μαμά 5 παιδιών και το απολαμβάνει! Δείτε πώς τα καταφέρνει (pics)

H Rosie από τη Νέα Ζηλανδία, είναι μαμά πέντε παιδιών, ασχολείται με τη μουσική και την κηπουρική και δεν φαίνεται να… ζορίζεται καθόλου!

Είναι μαμά 5 παιδιών και το απολαμβάνει! Δείτε πώς τα καταφέρνει (pics)

Η οικογένεια της Rosie μόλις πριν από έναν μήνα απέκτησε το 5ο μέλος της – 7ο για την ακρίβεια αν μετρήσουμε και τη μαμά και τον μπαμπά.

«Δέκα ημέρες με το γλυκό μας μωρό και είμαι συγκλονισμένη από το πόσο αγαπήθηκε! Τα μεγάλα αδέρφια και η αδερφή του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο φιλόξενα. Είμαι πάντα έκπληκτη με το πώς η αγάπη μεγαλώνει όλο και περισσότερο την αγάπη!» σχολίασε η Rosie ανεβάζοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μάλιστα έχει δώσει το χαριτωμένο όνομα «5 μικρά πουλάκια» - fivelittlebirds.

Όλη η οικογένεια φαινόταν χαρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια της 5ης εγκυμοσύνης της Rosie, περίμενε με αγωνία το νέο μέλος, βοηθούσε τη μαμά στις δουλειές του σπιτιού και μόλις γεννήθηκε το μωρό και τα τέσσερα μεγαλύτερα αδέλφια του το υποδέχθηκαν σαν μια μεγάλη αγκαλιά!

Δείτε φωτογραφίες από την χαρούμενη καθημερινότητα της πολυμελούς οικογένειας όπως τις δημοσίευσε η μαμά Rosie στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved