Σοκ προκαλεί η ανατροπή στην υπόθεση με τα δυο αδικοχαμένα παιδιά στο Στρέφι Ηλείας!

Απίστευτες είναι οι καινούριες εξελίξεις στην χθεσινή τραγωδία στην Ηλεία με θύματα δύο μικρά παιδιά που βρέθηκαν νεκρά σε αρδευτικό κανάλι.

Οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο πιθανός δράστης που έσπρωξε τα παιδιά στο αρδευτικό κανάλι φαίνεται να είναι ο θείος τους!

Σύμφωνα με το ilialive.gr οι Αρχές μετά από έρευνες που έκαναν οδηγήθηκαν στον 13χρονο αδερφό της μαμάς των παιδιών, αφού κοντά τους βρέθηκε το πουκάμισό του.

Το πουκάμισο βρέθηκε με τα παιδιά και φαινόταν πως ήταν μεγαλύτερου ατόμου. Έτσι οι μέχρι τώρα έρευνες κατέληξαν στον θείο με τη πιθανότητα να έχει ρίξει ο ίδιος τα παιδιά στο αρδευτικό κανάλι. Κίνητρο όπως λένε ήταν η ζήλεια.

Τα παιδιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, πιάστηκαν από το πουκάμισο που ήταν δεμένο στη μέση του 13χρονου για να κρατηθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να πέσουν στο κανάλι.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που έχουν καταγραφεί, ο 13ρονος φαίνεται να κλαίει και να προσπαθεί να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών.

Παρόλα αυτά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και δεν αποκλείει τίποτα. Από το να ήταν ατύχημα μέχρι και εγκληματική ενέργεια.

Σοκ προκαλεί η ανατροπή στην υπόθεση με τα δυο αδικοχαμένα παιδιά στο Στρέφι Ηλείας!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved