Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα που θα προσφέρετε στο baby shower (pics)

Είναι και αυτή μια μόδα που μας ήρθε από το εξωτερικό αλλά πλέον έχει γίνει συνήθεια και στη χώρα μας.

Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα που θα προσφέρετε στο baby shower (pics)

Μιλάμε φυσικά για το baby shower – του πάρτι που προηγείται της γέννησης του μωρού.

Παραδοσιακά, τα baby shower δίδονται μόνο για το πρώτο παιδί της οικογένειας και προσκαλούνται μόνο γυναίκες αν και αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το έθιμο ποικίλλει ανάλογα με τον πολιτισμό ή την περιοχή. Συνηθίζεται ένα στενό μέλος της οικογένειας να φιλοξενεί το baby shower, συχνά η μητέρα ή η γιαγιά του μωρού από την πλευρά της μητέρας και συνήθως επιλέγεται ένα συγκεκριμένο θέμα. Πολλοί γονείς επιλέγουν τη συγκεκριμένη ημέρα να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού στους καλεσμένους τους.

Τα τυπικά δώρα που προσφέρονται σε αυτά τα πάρτι είναι κυρίως είδη που σχετίζονται άμεσα με το μωρό όπως πάνες, κουβέρτες, μπιμπερό, ρούχα και παιχνίδια. Τα δώρα ανοίγονται κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Αλλά και η οικοδέσποινα θα πρέπει να περιποιηθεί ανάλογα τους καλεσμένους της και να τους προσφέρει γιορτινή ατμόσφαιρα, φαγητό (finger food, πιτσάκια, cup cakes, cake pops, τούρτα κ.λπ.)., γλυκό, αναψυκτικά κ.ά.

Δείτε στις φωτογραφίες ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκοτάκια που θα προσφέρετε μαζί με το τσάι ή τον καφέ στις καλεσμένες σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #babyshowercookies

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved