Τι της έφερε το 2018; Έναν αρραβώνα & έναν γάμο! Τι εύχεται για το 2019; Ένα παιδί (pics)

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν ανυπομονεί μόνο για αυτό αλλά και για το τι θα της φέρει το 2019!

Τι της έφερε το 2018; Έναν αρραβώνα & έναν γάμο! Τι εύχεται για το 2019; Ένα παιδί (pics)

Μετά από αρκετά χρόνια δυστυχίας και κατάθλιψης που έχασε τον αγαπημένο της πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η τύχη της χαμογέλασε και πλέον έχει ξανά λόγο να χαμογελά!

Ο λόγος για τη Lea Michele, την ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Glee και που ήταν αρραβωνιασμένη με τον αδικοχαμένο ηθοποιό Cory Monteith, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Βανκούβερ το 2013.

Ο θάνατός του, στοίχισε στην όμορφη ηθοποιό, κάτι που της πήρε αρκετό χρόνο να ξεπεράσει. Μάλιστα έκανε και ένα τατουάζ με το όνομά του, δείχνοντας πως για πάντα θα τον έχει στις σκέψεις της.

Όμως, όπως φαίνεται το 2018, 5 χρόνια μετά το θάνατο του Cory, η Lea, βρήκε ξανά το χαμόγελό της και την ευτυχία στο πλάι του αρραβωνιαστικού της και μέλλοντα συζύγου της, Zandy Reich.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2018 με τη Lea να δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό μονόπετρο που σύμφωνα με τα ξένα Μέσα στοιχίζει, πάνω από 300.000 ευρώ.

Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα ήρθε το πάρτι πριν το γάμο, «bridal shower» όπως έγραψε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσε η μαμά της.

Πριν μερικές ώρες, με μια φωτογραφία η ηθοποιός ευχαρίστησε το 2018 για όλες τις υπέροχες στιγμές που της έφερε και ανυπομονεί για τι θα της φέρει το 2019.

Η ίδια θέλει πολύ να γίνει μητέρα και είναι το επόμενο βήμα της μετά τον γάμο. Μάλιστα στο παρελθόν είχε πει σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε: «Φυσικά, και θέλω παιδιά. Θέλω πολλά παιδιά και αυτό επειδή πάντα μισούσα το γεγονός ότι ήμουν μοναχοπαίδι και πάντα ευχόμουν να έχω αδέρφια!».

Δείτε τις φωτογραφίες της Lea Michele από το bridal shower καθώς και του μονόπετρού της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved