Ηθοποιός του Hollywood φωτογραφίζεται για πρώτη φορά και με τα 10 παιδιά του! (pics)

Ο μεγαλύτερος γιος του είναι 29 ετών και ο μικρότερος μόλις τριών εβδομάδων!

Ηθοποιός του Hollywood φωτογραφίζεται για πρώτη φορά και με τα 10 παιδιά του!  (pics)

Ευτυχισμένος πατέρας 10 παιδιών δηλώνει ο διάσημος κωμικός ηθοποιός που φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά ανήμερα τα Χριστούγεννα και με τα 10 παιδιά του!

Ο Eddie Murphy φωτογραφήθηκε με όλη του την οικογένεια. Για πρώτη φορά μάλιστα παρουσίασε και το νεότερο της μέλος, τον γιο του Max Charles, ο οποίος γεννήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Ο 57χρονος κωμικός κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη του 2½ ετών Izzy Oona, ενώ η αρραβωνιαστικιά του Paige Butcher τον μικρό Max Charles. Μαζί τους ποζάρουν για πρώτη φορά και οι μητέρες του ζευγαριού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήθελε ένα νεότερο αδερφό για την Izzy, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον περασμένο Αύγουστο.

Το ζευγάρι περιβάλλεται από τα άλλα παιδιά του Murphy: τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας Eric, 29 (τον οποίο απέκτησε με την Paulette McNeely), τον Christian, 28 (Tamara Hood), την 11χρονη Angel Iris (Mel B), τις κόρες του Bella Zahra, 16 ετών, Zola Ivy, 19, Shayne Audra, 24 ετών και Bria και τον 26χρονο Miles Mitchell (Nicole Mitchell Murphy).

Τη φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κόρη του διάσημου ηθοποιού Bria.

Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved