Βίκυ Καγιά: Οι ωραιότερες φωτογραφίες των παιδιών της για το 2018 είναι αυτές (pics)

Η μητρότητα της πάει πολύ!

Βίκυ Καγιά: Οι ωραιότερες φωτογραφίες των παιδιών της για το 2018 είναι αυτές (pics)

Είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες, που απέκτησαν παιδί μέσα στο 2018 και όπως φαίνεται, η μητρότητα και η μετά-εγκυμοσύνη εποχή, της πάει πολύ!

Η μικρή Μπιάνκα γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και ο μικρός Κάρολος-Ηλίας γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Τα δύο αδέρφια έχουν ακόμη δύο μεγαλύτερα αδέρφια από προηγούμενο γάμο, του Ηλία Κρασσά. Ο Γιώργος και η Εριέττα, αγαπούν πάρα πολύ τα μικρότερα ετεροθαλή αδέρφια τους, τα φροντίζουν και περνούν μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Βίκυ Καγιά, φροντίζει τα μεγαλύτερα παιδιά σαν να είναι δικά της παιδιά, τα αγαπά και τους αφιερώνει εξίσου χρόνο. Όπως είχε πει και στο παρελθόν σε συνέντευξή της ο Γιώργος και η Εριέττα, τη βοηθούσαν πολύ όταν η Μπιάνκα ήταν ακόμη νεογέννητη και το ίδιο έκαναν και μετά τη γέννηση του Κάρολου-Ηλία.

Πόσο όμως, έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της Βίκυς Καγιά μέσα σε ένα χρόνο και πριν γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρούλη;

Εμείς μπήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τα δυο της παιδιά από τη μέρα της γέννησης του Κάρολου μέχρι και σήμερα.

Δείτε τις φωτογραφίες και πόσο έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα χρόνο η Μπιάνκα και ο Κάρολος-Ηλίας, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved