Είκοσι επτά διάσημοι που ακολουθούν τη δίαιτα Vegan (pics)

Κάποιοι θα σας εκπλήξουν!

Είκοσι επτά  διάσημοι που ακολουθούν τη δίαιτα Vegan (pics)

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η δίαιτα vegan ενισχύει την ενέργεια. Κάποιοι άλλοι ότι καθαρίζει το δέρμα και υπάρχουν και διάσημοι -από την Ariana Grande μέχρι τον Bill Clinton- που υποστηρίζουν ότι η αλλαγή της δίαιτάς τους, άλλαξε τον τρόπο ζωής τους.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να αλλάξετε τα πράγματα στη ζωή σας τότε σίγουρα πρέπει να ακολουθήσετε τη δίαιτα των διάσημων.

Τι είναι η vegan δίαιτα;

Σύμφωνα με το Onmed.gr πρόκειται για ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής που δεν επιβάλλει αυστηρό αποκλεισμό ολόκληρων διατροφικών ομάδων.

Η αυστηρή χορτοφαγία, γνωστή και ως ολική χορτοφαγία, καθαρή χορτοφαγία ή βιγκανισμός, απαγορεύει την κατανάλωση κρέατος αλλά και κάθε άλλου ζωικού προϊόντος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών, όσοι ακολούθησαν κάποια παραλλαγή χορτοφαγικής δίαιτας έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 με 2,5 κιλά παραπάνω από όσους είχαν διατηρήσει τα ζωικά προϊόντα στη δίαιτά τους.

Τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε η μελέτη αφορούσαν σε 1.151 άτομα που ακολούθησαν διαφορετικές δίαιτες για διάστημα 9 έως 74 εβδομάδων.

Η αυξημένη κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης, φρούτων και λαχανικών καθοδήγησε πιθανότατα τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα, εκτιμούν οι ερευνητές. Η νέα μελέτη φαίνεται να επιβεβαιώνει παλαιότερα ευρήματα, τα οποία είχαν υποδείξει ότι η κατανάλωση φυτικών ινών διευκολύνει την απώλεια βάρους.

Ποιοι διάσημοι ακολουθούν αυτή τη δίαιτα; Δείτε στη gallery που ακολουθεί, κάποιους ούτε που περιμένατε να τους δείτε σε αυτή τη λίστα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved