Έξαλλη η ηθοποιός με τη φήμη ότι είναι έγκυος: Ξέσπασε στο Instagram

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεσπάσει πόλεμος

Έξαλλη η ηθοποιός με τη φήμη ότι είναι έγκυος: Ξέσπασε στο Instagram

Έξαλλη η ηθοποιός. Η πρόσφατη φωτογραφία με τον σύζυγό της ήταν αρκετή να πυροδοτήσει τα σχόλια περί εγκυμοσύνης και η ίδια δεν φάνηκε να χαίρεται.

Ο λόγος για την Kaley Cuoco την πρωταγωνίστρια της σειράς Big Bang Theory, η οποία βρίσκεται σε ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο της Karl Cook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 7 μήνες αλλά τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς δεν άφησαν την Cuoco να κάνει τότε το γαμήλιο ταξίδι.

Η πόζα που τροφοδότησε τα σχόλια ήταν ασπρόμαυρη και σε αυτή η Kaley σκύβει να φιλήσει τον καλό της με ένα φόρεμα που αφήνει την υπόνοια ότι κρύβεται από κάτω μια φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αμέως οι fans τις άρχισαν να ρωτούν πότε θα έρθει το μωρό αλλά η εξοργισμένη ηθοποιός απάντησε πολύ σκληρά:

«Συγνώμη που έσκυψα με τέτοιο τρόπο που το φόρεμά μου το πήρε ο άνεμος και σας έκανε να σκεφτείτε κάτι τέτοιο. Αλλά σας έχω μια ερώτηση; Αν με συναντούσατε από κοντά, θα μου κάνατε τέτοιες ερωτήσεις»;

Τον Οκτώβριο η Cuoco είχε και πάλι εξοργιστεί με fans που θεώρησαν πως είναι έγκυος και ίσως η προσπάθεια να γίνει μαμά είναι κι αυτή που κάνει την ηθοποιό να εξοργίζεται ακόμα περισσότερο από τέτοια σχόλια.

kaley
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved