Φωτογραφίζει τα παιδιά της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Τα φετινά Χριστούγεννα, και όσο τα παιδιά είναι ακόμα μικρά, είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα παράδοση που όσο τα χρόνια θα περνάνε τόσο πιο πολύ θα σας συγκινεί.

Φωτογραφίζει τα παιδιά της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Την ιδέα μας τη δίνει μια μαμά από το Instagram. Η «Τέλεια μαμά» (Theperfectmom) από την ημέρα που γεννήθηκαν τα τρίδυμα παιδιά της βγάζει κάθε χρόνο την ίδια φωτογραφία. Μόνο που κάθε χρόνο τα παιδιά είναι… έναν χρόνο μεγαλύτερα. Η διαφορά αυτή, το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος, πόσο γρήγορα μεγαλώνουν είναι συγκινητική – κάθε φορά που κοιτάς τις φωτογραφίες.

Ένα μέτρο σύγκρισης και ανάμνησης είναι και η φωτογράφιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Είναι καταπληκτικό να βλέπω το πόσο πολύ μεγάλωσαν τα μωρά μου αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει που τραβάω την ίδια φωτογραφία κάθε χρόνο. Εσείς έχετε μια τέτοια παράδοση; Θα το συνεχίσω σίγουρα μέχρι να ενηλικιωθούν» σχολιάζει τις φωτογραφίες της η «Τέλεια μαμά».

Και επειδή τέλειες μαμάδες είμαστε όλες μας, όπως λέει και εκείνη, μήπως ήρθε η ώρα να μιμηθείτε και σεις το παράδειγμά της δημιουργώντας πολύτιμες αναμνήσεις;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved