GNTM: Δείτε την παίκτρια που αποχώρησε να ποζάρει με την αδερφή της (pics)

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece's Next Top Model. Κάποιοι τη λάτρεψαν και κάποιοι όχι!

GNTM: Δείτε την παίκτρια που αποχώρησε να ποζάρει με την αδερφή της (pics)

Η Άννα Αμανατίδου ήταν η παίχτρια που αποχώρησε χθες βράδυ από το σπίτι του GNTM καταφέρνοντας να φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό και «κατατροπώνοντας» κατά κάποιο τρόπο την συμπαίκτριά της Εύη Ιωαννίδου που την ήθελε εκτός παιχνιδιού και που αποχώρησε πριν από αυτή!

Η 21 έτους παίχτρια κατάφερε να σημειώσει μεγάλη πρόοδο, να εξελιχθεί και να λάβει αρκετά θετικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές για τις φωτογραφίες της, για το στιλ της και γενικότερα για την αλλαγή της!

Δίπλα στην Άννα Αμανατίδου, εκτός από τα κορίτσια του GNTM βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα και η αδερφή της, Έλενα, που τη στήριζε μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Έλενα και με αφορμή την ονομαστική εορτή της αδερφής της έγραψε: «Άννα~ Αννούλα. Σοβαρή και δυναμική, η Άννα ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Έχει συχνά καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία.Της αρέσει να δίνει συμβουλές. Έχει εύνοια,χάρη και παιδική ψυχούλα!!!» Να σε χαιρόμαστε με αυτό το υπέροχο και τρυφερό όνομα που αποφάσισαν να σου δώσουν οι γονείς μας!!! ΣΑΓΑΠΑΜΕ Υ.Γ οι μεγαλύτεροι θαυμαστές σου, η οικογένεια σου... #siste».

Τι άλλο να θέλει κανείς από την αδερφή του και την οικογένειά του. Ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη! Αυτό μόνο αρκεί και αυτή η οικογένεια δείχνει πραγματικά πόσο δεμένη είναι.

Δείτε φώτο των αδελφών στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved