Φτιάξτο μόνη σου: Διακοσμητικό καδράκι για δώρο!

Οι personalised ιδέες είναι η νούμερο ένα επιλογή όλων όσων ψάχνουν ένα ιδιαίτερο δώρο! Κάτι δηλαδή που δημιουργείται αποκλειστικά για το παιδάκι που θέλετε να το προσφέρετε. Μια τέτοια ιδέα είναι και τα διακοσμητικά καδράκια!

Φτιάξτο μόνη σου: Διακοσμητικό καδράκι για δώρο!

Θα χρειαστείτε ένα καδράκι που εύκολα θα βρείτε σε πολυκαταστήματα,βιβλιοπωλεία ακόμη και στο σούπερ μάρκετ. Και διάφορα υλικά: υφάσματα, κορδέλες, κουμπάκια, χρυσόσκονη, πούλιες, φωτογραφίες, παλιά καρτ ποστάλ κλπ,αφού εδώ θα πρέπει να επιστρατεύσετε την φαντασία σας!

kadrakia01

Εγώ χρησιμοποίησα την αγαπημένη μου ροζ λινάτσα και έκοψα βιαστικά μια πεταλούδα. Μην σας ενδιαφέρει η συμμετρία στα σχέδια... στόχος είναι το αποτέλεσμα να φαίνεται οτι είναι χειροποίητο. Έκοψα μια λορίδα 3 εκ. από μπεζ λινάτσα και έφτιαξα έναν φιόγκο από δαντέλα.

kadrakia02

Πρόσθεσα ζικ ζακ κορδελίτσες και διάφορα κουμπάκια.

kadrakia03

Το δύσκολο μέρος είναι τα γραμματάκια. Αλλά και για αυτό υπάρχει λύση. Τυπώστε την γραμματοσειρά της αρεσκείας σας και χρηιμοποιήστε την σαν πατρόν για να όψετε ίσια την τσόχα σας. Αν σας παιδεύει η τσόχα προτιμήστε χρωματιστό χαρτονάκι τύπου κανσόν και τυπώστε κατευθείαν σε αυτό.

kadrakia04

Προσθέστε και λίγη χρυσόσκονη για έξτρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

kadrakia05

Αυτό το καδράκι είναι ιδανικό για να στολίσει το τραπέχι ευχών στην βάπτιση,το candy corner σε βάπτιση ή γενέθλια ή ακόμα να είναι το δωράκι που θα προσφέρετε σε γενέθλια ή γιορτη!

Extra tips: Πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας φωτογραφίες ακόμα και τα αποτυπώματα από το ποδαράκι του μωρού σας που σας έδωσαν στο μαιευτήριο!

Αυτές και πολλές άλλες ιδέες δημιουργώ στο μικρό μου εργαστήρι Ιl Sorriso!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved