Πρίγκιπας Louis-Πριγκίπισσα Charlotte: Πόσο πολύ μοιάζουν και τι κοινά έχουν;

Τι λέτε; Μοιάζουν;

Πρίγκιπας Louis-Πριγκίπισσα Charlotte: Πόσο πολύ μοιάζουν και τι κοινά έχουν;

Η Πριγκίπισσα Charlotte είναι γνωστή ως η mini-me της Βασίλισσας Ελισάβετ και φαίνεται πως στην οικογένεια προστέθηκε ακόμη ένα μέλος που τους μοιάζει!

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πριν μερικές ημέρες έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφια που διάλεξαν για να είναι η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους και ο μικρός πρίγκιπας Louis έκανε το ντεμπούτο του στις οικογενειακές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

Αυτό που πρόσεξαν όλοι ωστόσο, ήταν η ομοιότητα που έχει με τη μεγαλύτερη αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte.

Μπορεί το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας να ντύνεται σαν τον 5χρονο αδερφό του πρίγκιπα George, αλλά μοιάζει περισσότερο με την αδερφή του Charlotte όταν εκείνη ήταν στην ίδια ηλικία με εκείνον. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η κεντρική φωτογραφία!

Όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί η χριστουγεννιάτικη κάρτα που διάλεξε η Kate με τον William το 2015 με την φετινή τους κάρτα, δείχνουν το πόσο μοιάζουν τα δύο αδέρφια.

Τι κοινό έχουν όμως οι δυο τους εκτός από την ομοιότητα;

Έχουν γενέθλια με διαφορά μίας εβδομάδας. Η 3 ετών Charlotte γεννήθηκε στις 2 Μάιου και o 8 μηνών Louis στις 23 Απριλίου, για αυτό άλλωστε και μοιάζουν στις δύο χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες τους, μιας και βρίσκονται περίπου στην ίδια ηλικία.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Κensington Royal Instagram Account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved