Αυτές οι φωτογραφίες θα σας ξυπνήσουν χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από το παρελθόν (pics)

Τις ημέρες των γιορτών πιθανόν να νιώσετε μια νοσταλγία.

Αυτές οι φωτογραφίες θα σας ξυπνήσουν χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από το παρελθόν (pics)

Πιθανόν να θυμηθείτε τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων και να αναπολήσετε εκείνες τις στιγμές που μπορεί να μην είχατε του κόσμου τα παιχνίδια αλλά είχατε χρόνο και καθόλου άγχος.

Είναι σημαντικό να έχει και το παιδί σας όμορφες αναμνήσεις από τη περίοδο των γιορτών. Σε αυτές τις αναμνήσεις θα ανατρέχει μεγαλώνοντας και θα θέλει να επαναλάβει ή να αποφύγει αν δεν φροντίσετε να είναι καλές.

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Αρκεί ο χρόνος και η καλή σας διάθεση. Η παρουσία σας να είναι αληθινή και να κυρίως να συμμετέχετε με την καρδιά σας. Μην σκεφτείτε την ακαταστασία και τον κακό χαμό που θα δημιουργήσει το παιδί σας θέλοντας να σας βοηθήσει να φτιάξετε κουλουράκια ή κάποια χειροποίητα στολίδια. Η χαρά του θα είναι τόσο μεγάλη, μην του την μετριάσετε με φωνές και συνεχείς νουθεσίες.

Με απλά πράγματα και όλη την οικογένεια μαζί, οι αναμνήσεις του παιδιού σας από αυτές τις γιορτές σίγουρα θα είναι μοναδικές.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με αντικείμενα, και όχι μόνο, που παραπέμπουν στα Χριστούγεννα της δεκαετίας του ’80 και σας ξυπνούν αναμνήσεις.

Photo: buzzfeed.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved