Τα 20 καλύτερα φωτογραφικά αποφθέγματα που ταυτίζονται οι μαμάδες είναι αυτά (pics)

Οι αναγνώστριες του Mothersblog στο Instagram τα λάτρεψαν, ταυτίστηκαν, τα σχολίασαν και τώρα σας τα παρουσιάζουμε όλα μαζί σε ένα άρθρο!

Τα 20 καλύτερα φωτογραφικά αποφθέγματα που ταυτίζονται οι μαμάδες είναι αυτά (pics)

Αχ, είναι εκείνα τα μαμαδίστικα αποφθέγματα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μιας μαμάς και αμέσως ταυτίζεται. Ξέρετε, για εκείνα που λένε για την αστεία πλευρά της μητρότητας, την τρυφερή πλευρά και την πραγματική πλευρά!

Πώς νιώθει άραγε μια μαμά όταν κουράζεται; Όταν δεν την καταλαβαίνει ο άνδρας της; Όταν ξενυχτάει; Όταν έχει να βγάλει πέρα μια δύσκολη μέρα; Πώς να εκφραστεί η δόλια για να δείξει όλα εκείνα που νιώθει; Ακόμη και την αγάπη που έχει για το παιδί της;

Μα φυσικά μέσα από μια εικόνα και λίγες λέξεις που περιγράφουν ακριβώς όλα εκείνα που νιώθει. Εμείς σαν μαμάδες που νιώθουν ακριβώς όπως νιώθουν και άλλες μαμάδες εκεί έξω, φτιάχνουμε αποφθέγματα που ταυτιζόμαστε πρώτα εμείς και μετά πιστεύουμε πως θα ταυτιστούν κι άλλες μαμάδες μαζί μας.

Ορίστε τα 20 καλύτερα αποφθέγματα που έχουμε δημοσιεύσει στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram. Αποθηκεύστε αυτό που σας αρέσει και αυτό που σας κάνει να ταυτίζεστε περισσότερο και μοιραστείτε το με τις φίλες σας ή στείλτε το στον σύζυγό σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved