GNTM: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό δείτε την Εβελίνα Σκίτσκο σε τρυφερές φώτο με την κόρη της

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι μία από τις διαγωνιζόμενες καλλονές του Greece's Next Top Model και σύμφωνα με τα spoilers πρόκειται να είναι και η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι!

GNTM: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό δείτε την Εβελίνα Σκίτσκο σε τρυφερές φώτο με την κόρη της

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι 20 ετών και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα στο ριάλιτι όπου συμμετέχει. Εκτός από μοντέλο είναι και μαμά. Από τη μητρότητα και από την σκέψη της κορούλας της αντλεί όλη της τη δύναμη και για αυτό το λόγο βάζει τα δυνατά της να πετύχει σε αυτό το παιχνίδι.

Η Εβελίνα αν και ζει στην Κύπρο έχει καταγωγή από τη Μολδαβία. Μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, αφού όταν ήταν μόλις 13 ετών, σχεδιαστές την ανακάλυψαν στον δρόμο και έκτοτε ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά.

Η Εβελίνα Σκίτσκο προκάλεσε έκπληξη με την εμφάνισή της αλλά και με το ότι είναι single μητέρα ενός νεογέννητου. Πριν μερικούς μήνες έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι, την Αριάννα καρπός του έρωτάς της από τον Ανδρέα Ναπολέων. Ο Αντρέας είναι Κύπριος τραγουδιστής και τώρα που η Εβελίνα είναι στο παιχνίδι την φροντίζει.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες... Αυτό φάνηκε και σε ένα επεισόδιο του GNTM που οι παίκτριες είχαν την ευκαιρία να δουν σε βίντεο τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Η Εβελίνα Σκίτσκο που είδε μετά από καιρό την γλυκιά κορούλα της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα! Η μικρούλα Αριάννα στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω «τραγουδάει» και αφιερώνει μαζί με τον μπαμπά της Ανδρέα Ναπολέον, το τραγούδι «Είναι το γέλιο σου» στη μαμά της που της έχει λείψει πολύ!



Η νεαρή καλλονή πριν μπει στο παιχνίδι, δημοσίευε πολλές φωτογραφίες με την κορούλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως θα δείτε η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

Εκτός από την κόρη της όμως, στον προσωπικό της λογαριασμό υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες (και βίντεο) με τα αδέρφια της. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς λατρεύει τα αδέρφια της και τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία!


https://www.instagram.com/p/BHfkYHQhdyF/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δείτε υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες της μεγάλης νικήτριας του GNTM. (δεν το λέμε εμείς, τα spoiler το λένε)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved