Από παιδικό σε εφηβικό: Ιδέες για να αλλάξετε το δωμάτιο του παιδιού σας

Οι έφηβοι είναι απίστευτα πλάσματα!

Από παιδικό σε εφηβικό: Ιδέες για να αλλάξετε το δωμάτιο του παιδιού σας

Θυμηθείτε λίγο τον εαυτό σας στην εφηβεία! Είχατε μια δόση τρέλας, γελούσατε πολύ, δεν είχατε υποχρεώσεις και διασκεδάζατε μαζί με τους φίλους σας. Φίλους που ίσως τους έχετε ακόμη και τώρα στη ζωή σας!

Αφού κάνατε μια αναδρομή στο παρελθόν σκεφτείτε πώς θα ήθελε το έφηβο παιδί σας να διακοσμήσετε το δωμάτιό του. Τα έφηβα αγόρια και τα έφηβα κορίτσια, παίζουν το διαδίκτυο στα δάχτυλα για αυτό και ό,τι νέο κυκλοφορεί εκεί μέσα το βρίσκουν σε χρόνο dt. Διακοσμητικά, trends διακόσμησης κ.λ.π.

Αντί να πάρετε λοιπόν σβάρνα τα μαγαζιά με τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά, ζητήστε από τα παιδιά σας να σας πουν πώς φαντάζονται το δωμάτιό τους και διακοσμήστε το σύμφωνα με το δικό τους γούστο και όχι το δικό σας. Για εκείνα το υπνοδωμάτιό τους είναι ο προσωπικός τους χώρος, γι' αυτό και πρέπει να τα αντικατοπτρίζει απόλυτα!

Αν πάλι ξέρετε πολύ καλά το χαρακτήρα και το στιλ του παιδιού σας δεν έχετε παρά να διακοσμήσετε εσείς το δωμάτιό του (μόνο αν είστε σίγουρη ότι θα του αρέσει το αποτέλεσμα) και να του κάνετε έκπληξη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί εφηβικά δωμάτια για αγόρια και εφηβικά δωμάτια για κορίτσια. Πού ξέρετε; Ίσως να βρείτε κάτι που θα σας κάνει να αναφωνήσετε «Αυτό είναι!».

πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #teenagebedroom

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved