Αλεξία Μπακογιάννη: Ούτε που φαντάζεστε το ταλέντο της στην ζαχαροπλαστική (pics)

Η Αλεξία Μπακογιάννη, όσο μπορεί κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της!

Αλεξία Μπακογιάννη: Ούτε που φαντάζεστε το ταλέντο της στην ζαχαροπλαστική (pics)

Ωστόσο ο αδερφός της, Κώστας Μπακογιάννης πριν μερικές ημέρες έκανε μια «αποκάλυψη» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα!

Με αφορμή τα γενέθλια των διδύμων της Αλεξίας, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, ο Κώστας μας έδειξε τις τούρτες που έφτιαξε μόνη της η αδερφή του και μείναμε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό!

Όπως θα δείτε ένα σοκολατένιο 8 με πουράκια και αυτοκινητάκια από ζαχαρόπαστα ήταν η τούρτα του γιου της Γιώργου και μια κίτρινη γάτα με πράσινα μποτάκια ήταν η τούρτα που ετοίμασε για την κόρη της Ντόρα.

«Όταν η αδελφή σου επιμένει σε σπιτικές τούρτες γενεθλίων! Αξία ανεκτίμητη. #HappyBirthdayGiorgosNtora #Birthdaycake #familymoments», σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης κάτω από τις φωτογραφίες, δείχνοντάς μας με τον τρόπο του ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξία φτιάχνει τις τούρτες των παιδιών μόνη της!

Τα δύο αδέρφια είναι αρκετά δεμένα μεταξύ τους και ο ένας στηρίζει τον άλλο στις αποφάσεις του όποιες κι αν είναι αυτές.

Να σας θυμίσουμε ότι η Αλεξία έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί από τον γάμο της με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Τον δύο ετών Ευστράτιο!

Δείτε τις τούρτες που ετοίμασε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved