Ελένη Μενεγάκη: Το μοναδικό βίντεο με τον Μάκη της και οι τρυφερές κοινές φωτογραφίες (vid & pics)

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ελένη Μενεγάκη: Το μοναδικό βίντεο με τον Μάκη της και οι τρυφερές κοινές φωτογραφίες (vid & pics)

Κάθε φορά που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο “πέφτει” το instagram από τα χιλιάδες like και ουκ ολίγα είναι τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της: «Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του. Γιατί μένει πάντα νέος. Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος».

Και κάποια άλλη στιγμή είχε επισημάνει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το 'χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Ο χρόνος κυλά και τα χαμόγελά τους δεν λείπουν από τα πρόσωπά τους σε εξόδους τους. Η Ελένη, σπάνια, αλλά πια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Μάκη της, στιγμιότυπα από ξέγνοιαστες στιγμές στα Άχλα της Άνδρου, από τα γενέθλιά της, από την επέτειό τους, από γιορτές και γενικά από την καθημερινότητά τους. Η Ελένη λάμπει από ευτυχία έχοντας στο πλευρό της, τον Μάκη και κάθε φορά που δημοσιεύει κοινή τους φωτογραφία στο instagram γίνεται χαμός!
Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού, που σάρωσαν σε like αλλά και το μοναδικό βίντεο που πόσταρε η Ελένη με τον Μάκη της στο instagram αυτή τη χρονιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved