Δείτε πρώτη φορά τον γιο πρωταγωνίστριας του Τατουάζ (pics)

Πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ και έχει έναν γιο, τον Αλέξανδρο, που πηγαίνει στην Δευτέρα Δημοτικού!

Δείτε πρώτη φορά τον γιο πρωταγωνίστριας του Τατουάζ (pics)

Οι γονείς της την προόριζαν για δικηγόρο, εκείνη όμως ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και με αρκετή θέληση και πείσμα τα κατάφερε! Ο λόγος για την Έλενα Λιασίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha, Το Τατουάζ και υποδύεται την Αφροδίτη, την τηλεοπτική κόρη του Γιώργου Παρτσαλάκη και της Ελίνας Ακριτίδου.

Η Έλενα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 38,5 κιλά, όμως κατάφερε να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά της γέννας. Η ηθοποιός είχε πει: «Άρχισα ν' ασχολούμαι μετά τη γέννα με τον αθλητισμό, αφού πήρα 38,5 κιλά. Για να τα χάσω ξεκίνησα γυμναστήριο. Έκτοτε το έχω αγαπήσει πολύ.». Μάλιστα η ίδια είχε δημοσιεύσει ένα κολάζ φωτογραφιών με το πριν και το μετά – όταν κατάφερε να χάσει τα 38,5 κιλά.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Η ηθοποιός έχει χωρίσει και είχε αναφέρει για το διαζύγιό της στην τηλεοπτική εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου: «Με τον Νίκο δεν είμαστε μαζί πια. Είμαστε σε φάση διαζυγίου εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είμαστε δεμένοι, δηλαδή έχουμε ένα μωρό που θα μας δένει για πάντα, έχουμε άριστες σχέσεις, πάνω απ’ όλα είναι το καλό του μωρού μας και είμαστε σε συνεχή συνεννόηση για τούτον το μωρό και ευτυχώς έχουμε ακόμα την ίδια γραμμή στο πως να μεγαλώσουμε τον Αλέξανδρο και για εμένα ετούτο είναι το πιο σημαντικό γιατί ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν μικρή, μεγαλώσαμε μαζί και φέραμε μαζί στον κόσμο ένα μωρό. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Η Έλενα όταν δεν έχει γυρίσματα, περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον γιο της. Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο μικρός είναι ένας κούκλος και μοιάζει πολύ στη μαμά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον γιο της η ηθοποιός!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved