Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της που σάρωσαν στο instagram αυτή τη χρονιά (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία τρυφερή και στοργική μαμά και περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα τέσσερα αγγελούδια της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της που σάρωσαν στο instagram αυτή τη χρονιά (pics)

Φέτος, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά της.

Εικόνες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, φωτογραφίες από τις αποδράσεις της με τα παιδιά της το Σαββατοκύριακο στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, βόλτες με τις κόρες της στο Λούνα Παρκ αλλά και αναμνηστικές φωτοογραφίες, όπως εκείνη του Άγγελου που τον κρατούσε στην αγκαλιά της και πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα ως μανούλα... είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη στο instagram - μιας και λατρεύει το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης – και έκαναν θραύση,αφού συγκέντρωσαν χιλιάδες likes.

Η Ελένη πια δεν ποστάρει μόνο φωτογραφίες στο instagram, αλλά συχνά μιλά για τα παιδιά της μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, θέτει τους προβληματισμούς της και συγκινείται όταν μιλά για εκείνα, όπως πολύ πρόσφατα όταν με αφορμή την έξοδό της στην πρεμιέρα για τον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» στο «Θέατρον Ελληνικός Κόσμος» συνοδευόταν από τη 14χρονη κόρη της Λάουρα είπε:

«Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια «Έχουμε το ίδιο ύψος» και μου λέει «όχι ακόμα μαμά» και της λέω «Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα.»».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα στο 2018 με τα τέσσερα αγγελούδια της και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για τα παιδιά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved