Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι ζήτησε από μια ξένη μητρικό γάλα για να δώσει στο νεογέννητό της (pics)

Πριν ένα μήνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι!

Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι ζήτησε από μια ξένη μητρικό γάλα για να δώσει στο νεογέννητό της (pics)

Η διάσημη μαμά, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο θηλασμός του γιου της δεν πήγε όπως φανταζόταν και όπως η ίδια ήθελε!

«Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών του Leafar, η γλυκόζη αίματος άρχισε να πέφτει και όσο και αν πίεζα τον εαυτό μου να θηλάσει, το γάλα δεν κατέβαινε!», έγραψε σε Insta post η Kat Von D και συνέχισε...

«Ο παιδίατρος που συνέστησε να ψάξω να βρω κάποια φίλη που θα είχε μητρική γάλα να μου δωρίσει, αν όχι θα έπρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι το γάλα σε σκόνη, κάτι που προσωπικά δεν ήθελα να κάνω!».

Η γνωστή makeup artist που τα καλλυντικά της είναι γνωστά ακόμη και στη χώρα μας, εξήγησε ότι κάλεσε τη μαία της, Sara Howard, ελπίζοντας να της βρει κάποια γυναίκα που θα ήθελε να δώσει λίγο από το γάλα της.

Ωστόσο, για να δεχτεί να δώσει το μητρικό γάλα στο νεογέννητό της, η Kat Von D ζήτησε η γυναίκα που θα δίνει μητρικό γάλα στο μωρό της να ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα.

Έτσι η 36χρονη γνώρισε τη Morgan Campbell, που όπως είπε ήρθε για να τη «σώσει».

«...Χωρίς να με ξέρει καν, χωρίς καμιά ερώτηση, μας έδωσε μητρικό γάλα μέσα στη νύχτα και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω, ότι η γλυκόζη αίματος του Laefar ανέβηκε και τώρα πια είμαστε μαζί και τον θηλάζω εγώ στο σπίτι!».

Τώρα που έχει γάλα και η Von D, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει με ευτυχία τον μικρό της.


https://www.instagram.com/p/BrBQOtWF7HD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Υπάρχει πραγματικά κοινότητα θηλασμού! Πραγματική αδελφότητα! Πραγματική ευγένεια και περιμένω πώς και πώς να ξεπληρώσω μια μέρα το καλό που έκαναν σε εμένα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved