Πώς θα κάνεις τα ψώνια «παιχνιδάκι»

Η καθημερινότητα κάθε μανούλας μοιάζει με αγώνα δρόμου.

Πώς θα κάνεις τα ψώνια «παιχνιδάκι»

Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβουμε όλα και να φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδάκια μας. Θέλουμε να τα περιποιούμαστε και κάνουμε τα πάντα για να τα βλέπουμε να χαμογελούν. Με μικρές αλλά και μεγαλύτερες πράξεις εκφράζουμε την αγάπη μας, όσο «πιεσμένο» και αν είναι το πρόγραμμά μας. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχουν «έξυπνες» λύσεις που μπορούν να μας διευκολύνουν. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές για να σε βοηθήσουμε να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο!

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι με λίγη οργάνωση μπορείς να κάνεις τα πάντα: Από το να τακτοποιήσεις το σπίτι, μέχρι να παίξεις επιτραπέζια με τα μικρά σου! Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μην χάνεις ούτε δευτερόλεπτο. Τι εννοούμε;

Για παράδειγμα, ξεκίνα αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις που σε ταλαιπωρούν. Την ώρα που τα πηγαίνεις στα αγγλικά, το μπάσκετ ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, εκμεταλλεύσου τον χρόνο και πήγαινε να κάνεις τα ψώνια ή να τακτοποιήσεις άλλες εκκρεμότητες και εξωτερικές υποχρεώσεις που έχεις. Μέχρι να σχολάσουν θα έχεις τελειώσει και θα μπορείτε να επιστρέψετε μαζί στο σπίτι!

ShopGo 4

Ξέχασες κάτι; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, καθώς μία βόλτα στη γειτονιά σου αρκεί για να βρεις αυτό που ψάχνεις και να τελειώσεις με τη λίστα σου σε λίγα μόνο λεπτά. Απλώς κάνε τις κατάλληλες επιλογές, όπως να διαλέξεις ένα self service σούπερ μάρκετ, για να γλιτώσεις την αναμονή στις σειρές. Άλλωστε, πλέον υπάρχουν φιλικά, οικεία και σύγχρονα καταστήματα, στα οποία μπορούν να καλύψουν καθημερινές, έκτακτες ή συμπληρωματικές αγορές.

Εμείς ξεχωρίζουμε τα AB Shop &Go, γιατί βρίσκονται στα πιο κεντρικά σημεία με έντονη κινητικότητα, δίπλα σε σχολεία και κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες, αφετηρίες λεωφορείων και σταθμούς μετρό. Το καλύτερο; Κάποια από αυτά έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, ενώ λειτουργούν και την Κυριακή και έτσι μπορούμε να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε.

AB FOOD MARKET

Αν, πάλι, μένεις σε κάποια μικρή ή μεσαία επαρχιακή κωμόπολη, αντίστοιχα μπορείς να επισκεφτείς τα AB Food Market, που βρίσκονται κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες ή τοπόσημα της περιοχής, όπως η κεντρική πλατεία, το σχολείο, οι τράπεζες. Εκεί, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, καθώς στα ράφια των καταστημάτων υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα, τα οποία προσφέρονται σε τιμές προσιτές για όλους. Το φιλικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή!

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πας μακριά για να μην λείψει τίποτα στα παιδάκια σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σε κάθε κατάστημα της ΑΒ (τόσο στα AB Shop &Go όσο και στα AB Food Market) θα βρεις τα πιο ποιοτικό προϊόντα για να φροντίσεις την οικογένειά σου. Από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά για να ετοιμάσεις θρεπτικά γεύματα για τα αγγελούδια σου που είναι στην ανάπτυξη, μέχρι απορρυπαντικά για να αισθάνονται πάντα καθαρά!

Και φυσικά, μην ξεχνάς ότι τα μικρά σου δεν χρειάζονται μόνο το νόστιμο ταπεράκι και τα καθαρά ρουχαλάκια που τους ετοιμάζεις. Έχουν ανάγκη να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σου. Για αυτό, κάνε πιο εύκολη την καθημερινότητά σου και αφιέρωσέ τους πιο πολλές διασκεδαστικές στιγμές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved