Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου έστησαν την κουζίνα τους στο εμπορικό κέντρο Avenue

«Μύρισαν» Χριστούγεννα το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 στο εμπορικό κέντρο Avenue.

 

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου έστησαν την κουζίνα τους στο εμπορικό κέντρο Avenue

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, γιορτάζοντας την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως 20:00 έστησαν την κουζίνα τους στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41-47), προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ένα εορταστικό live cooking show.

Σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, οι αγαπημένες food bloggers Mamatsita και Madame Ginger και η ζαχαροτέχνης Sugarcake αξιοποίησαν τα προϊόντα των Μύλων Αγίου Γεωργίου και έφτιαξαν υπέροχες γευστικές δημιουργίες με μυρωδιές βγαλμένες από χριστουγεννιάτικο όνειρο όπως, αφράτα μπισκότα διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα και γλάσο σοκολάτας, πεντανόστιμα cupcakes, αχνιστό γεμιστό ψωμί, ευφάνταστες τάρτες, carrot cake και πολλές ακόμη μαμαδίστικες λιχουδιές!

Μαζί τους βρέθηκε και η γλυκιά Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποια άφησε το δικό της στίγμα με τη ζωντάνια και το κέφι της.

Και επειδή τα Χριστούγεννα ανήκουν κυρίως στα παιδιά, οι δεκάδες μικροί φίλοι που βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο, έφαγαν με την ψυχή τους τις φουρνιστές λιχουδιές, διασκέδασαν με animateur, ζωγράφισαν με χρυσόσκονη και glitter, έκαναν facepainting, ενώ παράλληλα έστειλαν το δικό τους γράμμα στον αγαπημένο Άγιο των γιορτών, με την υπόσχεση ότι και αυτόν τον χρόνο ήταν τα καλύτερα παιδιά.

Για μια ακόμη μια χρονιά, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου μοιράστηκαν τη μαγεία των γιορτών με γεύσεις γλυκές και αλμυρές, καθώς και ζωηρές μυρωδιές οι οποίες αναβίωσαν τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες και αναμνήσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved