Ο γιος της φόρεσε κράνος πλαγιοκεφαλίας και ζητά από τους θαυμαστές της να μην λυπούνται (pic)

Με μια φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της η διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι ο γιος της έχει πλαγιοκεφαλία!

Ο γιος της φόρεσε κράνος πλαγιοκεφαλίας και ζητά από τους θαυμαστές της να μην λυπούνται (pic)

«Το μικρό μου ζουζούνι, έπρεπε να φορέσει το ειδικό αυτό κράνος σήμερα! Σας παρακαλώ μη νιώθετε άσχημα για αυτόν και μη λυπάστε αν δείτε φωτογραφίες του. Είναι ένα χαρούμενο μικρό ζουζούνι και εμείς απλά του φτιάχνουμε το κεφαλάκι του!», έγραψε κάτω από τη δημοσίευσή της στο Instagram.

Η φωτογραφία της μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να μαζέψει πάνω από 1.000.000 likes και εκατοντάδες σχόλια με πολλούς θαυμαστές της να της λένε «μπράβο» για το συγκεκριμένο της ποστ.

Η Chrissy Teigen δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύσει φωτογραφία του παιδιού της. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με στιγμές από τα παιδιά της και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει, το δείχνουν ξεκάθαρα αυτό.

Τι είναι η πλαγιοκεφαλία;

Πλαγιοκεφαλια χαρακτηρίζεται η ασυμμετρία και η αποπλάτυνση του πίσω τμήματος της κεφαλής (βρεγματοϊνιακή χώρα). Αυτό συμβαίνει επειδή είτε το νεογέννητο βρέφος βρισκόταν για πολλές ώρες σε μία θέση είτε γιατί παραμορφώθηκε μέσα στη μήτρα!

Η πλαγιοκεφαλία εκ θέσεως αποτελεί την πιο συχνή αιτία συμμετρίας του κρανίου!

Πώς αντιμετωπίζεται η πλαγιοκεφαλία;

Συχνή αλλαγή της θέσης του κεφαλιού του μωρού, τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένου μαξιλαριού από αφρώδες υλικό ή θεραπεία με ειδικά διαμορφωμένο κράνος, αντιμετώπιση που διάλεξε και η Teigen για το δικό της μωρό!

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved