Περίπου 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, δείχνει το κορμί της και δίνει μια υπόσχεση (pic)

Επιτέλους, μετά τον πρώτο μήνα ολοκληρωτικής αφοσίωσης στη μπεμπούλα της, μπαίνει σε... πρόγραμμα!

Περίπου 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, δείχνει το κορμί της και δίνει μια υπόσχεση (pic)

Τον Οκτώβρη έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε όπως και η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, 2 Οκτωβρίου 2018!

Η Kate Hudson αφού αφιέρωσε κυριολεκτικά σχεδόν δύο μήνες στην κόρη της, πήρε την απόφαση να αρχίσει γυμναστική, να φροντίζει ξανά τον εαυτό της και να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη!

Με μια φωτογραφία που δείχνει την κοιλιά της αλλά και το πόσο αποφασισμένη είναι να αρχίσει ξανά τη ρουτίνα γυμναστικής της (να σας θυμίσουμε ότι πριν την τρίτη εγκυμοσύνη η Hudson γυμναζόταν καθημερινά), σχολίασε:

«Οπότε, ας αρχίσουμε! Η ρουτίνα με το μωρό έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια και εγώ είμαι έτοιμη να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε εμένα πια! Για εμένα "εαυτός" σημαίνει "υγεία!". Γιατί; Επειδή θέλω να μείνω αρκετά χρόνια δίπλα σε αυτά τα τρία παιδιά. Γνωρίζω ότι κάποιοι θα αναρωτιέστε "μα καλά τι λέει". Ξέρω ότι οι περισσότερες μαμάδες, εργαζόμενες ή μη προσπαθείτε να ισορροπήσετε το χρόνο των παιδιών με τον δικό σας προσωπικό χρόνο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα παιδιά είναι πάνω από ούλους και από όλα! Είναι το Νο1 στη ζωή μας και είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου! Εγώ έκανα αρκετή έρευνα και πέρασα τη ζωή μου προσπαθώντας να βρω πράγματα που θα βελτίωναν την καθημερινότητά μου και τη ζωή μου! Τώρα, έχω μια αποστολή. Να επιστρέψω στα κιλά μου και στο δυνατό κορμί που είχα πριν μείνω έγκυος. Αυτός είναι ο στόχος μου!».

katehudson 47245846 553615251730612 3555880294577699797 n

Τέλος, η Kate Hudson, έκλεισε το μήνυμά της παρακινώντας και τις άλλες μαμάδες να αρχίσουν γυμναστική μαζί της και να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους, ενώ η ίδια υποσχέθηκε να κάνει αναρτήσεις με το τι τρώει και τι ασκήσεις γυμναστικής κάνει!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες της πριν την εγκυμοσύνη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved