Θεωνά-Ανασταστιάδης: Λίγο πριν γίνουν γονείς, μάθετε λεπτομέρειες για το ζευγάρι (vid & pics)

H Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης μετά την τετραετή σχέση τους θα γίνουν γονείς.

Θεωνά-Ανασταστιάδης: Λίγο πριν γίνουν γονείς, μάθετε λεπτομέρειες για το ζευγάρι (vid & pics)

Στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, ενώ στη συνέχεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που μαρτυρούσαν τον έρωτά τους. Η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, συγκατοίκησαν και τώρα περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.

Η εγκυμοσύνη ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη,την οποία όμως υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.
«Όλο αυτό μας ξάφνιασε ευχάριστα. Χωρίς να προλάβω να φιλοσοφήσω, να αφομοιώσω και να καταλάβω τι έχει συμβεί, νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και ήσυχη. Ούτε εγώ ούτε ο Δήμος βιώσαμε ποτέ αγωνία. Από την αρχή που το μάθαμε, ήμαστε πολύ χαρούμενοι. Και η ευτυχία μας μεγαλώνει. Ο Δήμος ενθουσιάστηκε εξαρχής με την προοπτική τού να αποκτήσει δική του οικογένεια. Ήταν πολύ γλυκό αυτό, η αντίδρασή του με συγκίνησε και την κρατάω στην καρδιά μου», είχε πει στο περιοδικό people ανακοινώνοντας ότι είναι στον πέμπτο μήνα και γνωρίζει το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι.

Και η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Είμαι τυχερή γιατί έχω μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Έχουμε πολλή δουλειά και αρκετά γυρίσματα για τη σειρά «Για πάντα παιδιά» στο Open και χαίρομαι πολύ που εργάζομαι. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευλογία να περιμένεις παιδάκι και να νιώθεις δημιουργικός και δραστήριος, καθώς αυτό φέρνει φοβερή ισορροπία».

Κατά κάποιον τρόπο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης λειτούργησαν αντίστροφα στη δική της περίπτωση. «Ενώ όλη μου τη ζωή υπήρξα κυκλοθυμική, παραδόξως τώρα νιώθω πιο ισορροπημένη και σταθερή από ποτέ. Δεν έχω συναισθηματικές εξάρσεις, δε βάζω (ακόμη) ξαφνικά τα κλάματα, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στις ταινίες. Πιστεύω ότι όλα γίνονται σε τέλειο timing και το απολαμβάνω με την κοιλιά μου!» αστειεύεται.
Με τον άντρα της ζωής της γνωρίστηκε την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο Rocky Horror Show του Κωνσταντίνου Ρήγου, καθώς ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε τις ενορχηστρώσεις για την παράσταση. Είναι και οι δύο Υδροχόοι, και η Τζένη είπε γελώντας ότι ένας φίλος τους τους είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη τύχη που βρεθήκατε μεταξύ σας, γιατί έτσι σώσατε δυο άλλους ανθρώπους!». Ρωτήθηκε αν σκέφτονται να παντρευτούν τώρα που η οικογένεια μεγαλώνει. «Κάποια στιγμή θα το κάνουμε, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς»!

Μετά το ευχάριστο γεγονός η Τζένη Θεωνά εμφανίστηκε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και πώς το είπε στον αγαπημένο της Δήμο Αναστασιάδη: «Μου ήρθε λίγο ξαφνικό αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ. Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος έλειπε σε περιοδεία όταν έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να κρατηθώ, του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο... Να το πω σε κάποιον άλλο πριν από τον Δήμο; Στην οικογένεια είναι όλοι πολύ χαρούμενοι ακόμα και η μαμά του Δήμου, η οποία έχει πάρα πολλά εγγόνια».

Και τέλος η μέλλουσα μανούλα, είπε πως είχε πολύ άγχος όταν έμαθε ότι είναι έγκυος: «Στην αρχή είχα πανικό γιατί διάβαζα έρευνες και μελέτες. Μετά μου είπαν να μπαίνω στο internet να διαβάζω ειδήσεις και κουτσομπολιά και όχι αυτά τα πράγματα για να ηρεμήσω», ενώ ανέφερε πως ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους.

Δείτε φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού αλλά και όλα όσα είπε η εγκυμονούσα Τζένη Θεωνά στην τελευταία της συνέντευξη στο Open!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved