Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με τον Μάκη και τα παιδιά της (pics & vid)

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με τον Μάκη και τα παιδιά της (pics & vid)

Κάθε χρόνο φροντίζει να μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές της και να περνά τις γιορτές με την οικογένειά της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια επιλέγει να κάνει και μία μίνι απόδραση στο εξωτερικό, σε εξωτικούς προορισμούς – είτε Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά – με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Από το 2013 μέχρι το 2015 η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο επισκέφτηκαν τρεις φορές τις Μαλδίβες, κρατώντας τα ταξίδια τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Πώς αλλάζει η διάθεση μέσα σε ένα σπίτι τα Χριστούγεννα, ότι και να βάλεις. Δυο πραγματάκια μόνο να βάλεις. Ένα μικρό δεντράκι ή να πάρεις λαμπάκια και να γεμίσεις μια γωνιά. Είναι άλλο πράγμα η μαγεία των Χριστουγέννων», έχει πει μέσα από την εκπομπή της!

Η Ελένη στολίζει πάντα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, κάνει ένα μικρό πάρτι για τους φίλους της, μαγειρεύει η ίδια και τα μικρά παιδιά στολίζουν το δέντρο. Τα τελευταία τρία χρόνια η παρουσιάστρια δεν διστάζει να δημοσιεύσει και φωτογραφίες στο instagram με τα παιδιά της και τον Μάκη να ποζάρουν δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.
Φέτος δεν δημοσίευσε μέχρι αυτή την ώρα κάποια οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στο υπέροχο και μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της και ο λόγος όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της είναι γιατί ήταν κουρασμένη από το πάρτι που είχε οργανώσει την περασμένη Κυριακή, 25 Νοέμβρη.

Η Ελένη ανέφερε: «Δεν ανέβασα καμία φωτογραφία η αλήθεια είναι γιατί το διαλύσαμε πολύ αργά και έπεσα λιπόθυμη, δεν άντεχα άλλο. Μαγείρευα, μαγείρευα και έτρωγα και περάσαμε ευχάριστα την ημέρα μας…»!

Δείτε στιγμιότυπα από τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της Ελένης με την οικογένειά της, αλλά και τι είπε για τις φετινές γιορτές, που έρχονται...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved