Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom για ακόμη μια φορά!

Μα τι θέλουν τα παιδιά τα Χριστούγεννα; Λίγη μαγεία!

Μαργαρίτα Νικολάου
Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom για ακόμη μια φορά!

Πφφφφφ, δεν είναι κατάσταση αυτή! Κάθε φορά που το Kidom του Allou! Fun Park οργανώνει και ένα event, η Νικόλ θέλει να πηγαίνουμε και μάλιστα απ' τους πρώτους.

Ξέρετε, μας ταιριάζει γάντι εκείνη η παροιμία που λέει «Όπου γάμος και χαρά κι η Βασίλω πρώτη!». Όπου «γάμος», βάλτε Kidom του Allou! Fun Park και όπου «Βασίλω», βάλτε Νικόλ!!

Δεν ξέρω πού πήρε το αυτί της ότι στο Kidom του Allou! Fun Park φέτος τα Χριστούγεννα θα έρθουν οι Super 4 της Playmobil και από εκείνη την ημέρα με ζάλισε με το «πότε θα πάμε» και το «πότε θα πάμε!».

«Κάτσε, πουλάκι μου, μη με σκας! Περίμενε πρώτα να δω για ποιο πράγμα μιλάς... Άσε με να το ψάξω λίγο, να δω πότε μπορούμε να πάμε, τι ώρες κ.λ.π.», της είπα και άρχισα να googlαρω για να δω αν ισχύει αυτό που μου λέει και αν ισχύει, πότε μπορούμε να πάμε!

Χμ, είχε δίκιο! Για όλη τη διάρκεια των γιορτών οι Super 4 της Playmobil θα βρίσκονται καθημερινά και αποκλειστικά στο Kidom για να γνωρίσουν τα παιδάκια μας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να κληρώσουν απίθανα δώρα Playmobil. Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA, η νεράιδα Χαρά με το χαριτωμένο Σπίθα θα βρίσκονται εκεί, από 22 Δεκεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου!

kidom allou fun park super 4 playmobil 9

Η αλήθεια είναι ότι το Kidom του Allou! Fun Park, το επισκεπτόμαστε τακτικά και κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς να στολιστεί με τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια και το φαντασμαγορικό δέντρο που το κάνουν ακόμα πιο παραμυθένιο! Φέτος γι' ακόμη μια φορά, η Νικόλ όπως μου τόνισε, θέλει να πάει να βρει το σκανταλιάρικo ξωτικό να τη βοηθήσει να γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να το ρίξει στο αυθεντικό ταχυδρομικό κουτί των ΕΛΤΑ για να λάβει απάντηση και να πάμε έπειτα να βρει τον Άγιο Βασίλη δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να ζητήσει το δώρο που θέλει!

kidom allou fun park super 4 playmobil 3

«Μαμά, φέτος θα πούμε και στη Μαριτένια να έρθει μαζί μας;» μου είπε, όταν της υποσχέθηκα ότι θα την πάω στο Kidom, «Θέλω να παίξω με τη φίλη μου όπως την προηγούμενη φορά στο Carousel, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και να πάμε και τη Δημητρούλα στις Fouskes»! Οι Fouskes, ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom για όσους δεν το γνωρίζετε, άλλαξε με ολοκαίνουρια και τεράστια φουσκωτά!

kidom allou fun park super 4 playmobil 6

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να επισκεφθείτε το Kidom του Allou! Fun Park αξίζει να γνωρίζετε ότι η είσοδος είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Kidom Pass, Kidom Family Pass και Allou! Fun Card ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια.

Περισσότερες πληροφορίες:

• Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr
• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
• Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:
22 Δεκεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019, 10:00 – 24:00
(31.12. 2018, 10:00 -22:00)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved