Τότε γλυκύτατο κοριτσάκι, σήμερα πολύτεκνη μαμά!

Γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης και λατρεύει τη Μεγαλόνησο, επιλέγοντάς την πάντα για τις διακοπές της, τώρα που εκ των πραγμάτων, λόγω δουλειάς, πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα.

Τότε γλυκύτατο κοριτσάκι, σήμερα πολύτεκνη μαμά!

Από εκεί έφυγε όταν ήταν πολύ μικρή, αναζητώντας την τύχη της στην πρωτεύουσα η οποία στις αρχές της δεκαετίας του '90 αποτελούσε πρόσφορο έδαφος για μία καριέρα.

Ειδικά με την άνθηση της ιδιωτικής τηλεόρασης, η μικρή με το υπέροχο αθλητικό σώμα και τις τέλειες καμπύλες, ήταν από τις πρώτες που έπρεπε να πιάσει δουλειά. Μήπως την αναγνωρίσατε;

Δεν είναι άλλη από την Ελένη Πετρουλάκη η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στα πάτρια εδάφη μαζί με την οικογένειά της. Σε μία βόλτα από το σπίτι της γιαγιάς, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram, βρήκε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, ξεχασμένη σε ένα συρτάρι.

Πλούσια μακριά μαλλιά, ντύσιμο της εποχής για κοριτσάκια και ένα μελαγχολικό ύφος καθώς ποζάρει στον φωτογραφικό φακό...

Σήμερα, η Ελένη είναι μία πανευτυχής μητέρα τεσσάρων κοριτσιών τα οποία φροντίζει να ακολουθούν υγιεινή διατροφή όπως άλλωστε και η ίδια, η οποία βέβαια κάνει θυσίες για να διατηρεί αυτό το τέλειο κορμί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved