H Mustela® δίπλα στους νέους γονείς

Στήριξε ενεργά το βιωματικό σεμινάριο  «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας».

H Mustela® δίπλα στους νέους γονείς

H Mustela®, πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά, καθώς και για νέες και μέλλουσες μαμάδες, είναι πάντα δίπλα στους νέους γονείς, βοηθώντας τους να παρέχουν στα μωρά και στα παιδιά τους τη μοναδική φροντίδα που χρειάζονται.

Στα πλαίσια αυτής της δέσμευσης, η Mustela® ήταν χορηγός στο φιλανθρωπικό, ανθρωποκεντρικό σεμινάριο «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, στο Θέατρο Παλλάς, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν πάνω από 1.000 νέοι γονείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Δρ. Γιάννη Καλογεράκη για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα με τα παιδιά τους, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να «χτιστεί» η σωστή επικοινωνία μεταξύ τους. Μέσα από επιστημονικές μεθόδους και ενδιαφέρουσες προσωπικές αναφορές, ο ομιλητής παρουσίασε με βιωματικό τρόπο πρακτικές και εργαλεία που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου των εργαζόμενων γονέων, ώστε να επιτύχουν περισσότερο και κυρίως ποιοτικότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δείγματα των προϊόντων Mustela στα goodie bags της εκδήλωσης, ιδανικά για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης του μωρού.

Όλες οι σειρές προϊόντων περιποίησης Mustela®, για κάθε τύπο δέρματος, είναι διαθέσιμες στα φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ MUSTELA®

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved