Η γνωστή ηθοποιός έγινε 40! Το μήνυμά της & οι φώτο από το πάρτι υπερπαραγωγή (pics)

Έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι υπερπαραγωγή!

Η γνωστή ηθοποιός έγινε 40! Το μήνυμά της & οι φώτο από το πάρτι υπερπαραγωγή (pics)

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς της με ένα μήνυμα για όλα όσα είναι ευγνώμων μέχρι σήμερα!

«Λοιπόν... Είμαι και επίσημα 40 ετών. Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι μου κακοφαίνεται αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένη που πάτησα τα 40! Η μαμά μου είχε δίκιο όταν μου έλεγε, "Το να μεγαλώνεις είναι καλύτερο από το αντίθετο". Πόσο δίκιο είχες μαμά... Πόσο δίκιο! Για εμένα το 40 είναι μια άλλου είδους ελευθερία. Ελευθερία από όλες τις αμφιβολίες που έχω, τις ανασφάλειες και τον αυτοσεβασμό και όλα τα άγχη και τους φόβους που είχα στη δεκαετία των '20 και των '30.

Σίγουρα δεν έχω την ευκαιρία να ζήσω εκείνες τις στιγμές, αλλά νιώθω ότι τα 40 με κάνουν πιο ώριμη και πιο σοφή. Σταθερή στις απόψεις μου. Περισσότερο σίγουρη για τις δυνάμεις μου!

Σήμερα είμαι μια δυνατότερη, καλύτερη, θαρραλέα και πιο σταθερή γυναίκα και θα κάνω ό,τι καλύτερο καθώς μεγαλώνω, ώστε να νιώθω έτσι στα 50, στα 60 και τα 70 μου!», έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από τις φωτογραφίες που έδειχναν το στολισμένο της σπίτι.

Η Katherine Heigl, απόλαυσε τα γενέθλιά της γιορτάζοντάς τα, με ένα πάρτι υπερπαραγωγή. Λευκά κεριά και διακοσμητικά υπήρχαν σε όλο το σπίτι καθώς και γλυκά που έγραφαν επάνω το όνομά της.

Η Katherine είναι μία υπέροχη ηθοποιός, αρκετά συνειδητοποιημένη και αφοσιωμένη μαμά. Το 2009 υιοθέτησε την πρώτη της κόρη, τη Naleigh, το 2012 υιοθέτησε τη δεύτερη κόρη της Adalaide και το 2016 μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να συλλάβει φυσιολογικά τον γιο της Joshua Bishop που έφερε στον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved