Στη φωτογραφία είναι δύο χρονών και σήμερα είναι κούκλα του μόντελινγκ!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε εκτός Ελλάδας αλλά την αγαπά σαν να είναι πατρίδα της. Από μικρή ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι και από την εφηβεία της σχεδόν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αφού όλοι οι φίλοι και οι στενοί συγγενείς την παρακινούσαν για μία τέτοια καριέρα. Άλλωστε είχε τα προσόντα. Την αναγνωρίσατε;

Στη φωτογραφία είναι δύο χρονών και σήμερα είναι κούκλα του μόντελινγκ!

Είναι η Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες ζει στη χώρα μας και έχει δηλώσει επανειλημμένα πως τη θεωρεί τη δεύτερη πατρίδα της. Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο instagram δίνοντας στη λεζάντα την πληροφορία πως είναι μόλις δύο ετών.

Η πορεία της στο χώρο της μόδας γνωστή αφού στα τέλη της δεκαετίας του '90 μεσουράνησε στις πασαρέλες σε Ελλάδα, Τουρκία αλλά και μεγάλα σαλόνια μόδας στην Ευρώπη. Εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένη με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη με τον οποίο είχε εγκατασταθεί στη Μυτιλήνη λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων εκεί με την ομάδα του.

Στις αρχές του καλοκαιριού όμως μετακόμισε -για λίγο- στη Μύκονο καθώς λόγω της δουλειάς της, η οποία έχει να κάνει με τον τουρισμό, θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved