Απαγορεύτηκε σε πατέρα να δει τον νεογέννητο γιο του γιατί...

Για δύο ολόκληρες εβδομάδες αναγκάστηκε ένας πατέρας να μείνει μακριά από τον νεογέννητο γιο του καθώς αν ερχόταν σε επαφή μαζί του, θα έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο.

Απαγορεύτηκε σε πατέρα να δει τον νεογέννητο γιο του γιατί...

Ο λόγος για τον Τομ Γκρινχάλγκ ο οποίος λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του διαπίστωσε πως είχε προσβληθεί από τον ιό του έρπητα!

Η πάθηση αυτή θα μπορούσε να σκοτώσει το νεογέννητο μωρό του και έτσι οι γιατροί τού απαγόρευσαν να τον δει μέχρι να είναι απόλυτα ασφαλές να συμβεί αυτό.

O Τομ παρουσίασε έντονα εξανθήματα και φαγούρα στο πάνω μέρος του σώματός του την ημέρα του τοκετού της γυναίκας του. Γι' αυτό και ο ίδιος πιστεύει πως η μόλυνση από τον ιό προκλήθηκε από τη νευρική φαγούρα που είχε όταν άρχισε να έχει συσπάσεις η έγκυος.

Ευτυχώς, ο έρπητας εξαπλώθηκε γρήγορα και έτσι ήταν εμφανής πλέον ώστε να μην κολλήσουν και οι οικείοι του και κυρίως το νεογέννητο του οποίου κινδύνευε η ίδια η ζωή αν μολυνόταν.

Τελικά, ο 27χρονος άντρας δεν κατάφερε ποτέ να καλωσορίσει στον κόσμο το μωρό του, λίγες ώρες αφότου είχε γεννηθεί. Τον είδε μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες, εφόσον οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι ότι το μικρό ήταν ασφαλές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved